Литвин. Ім’я йому — «Регіон»

Литвин. Ім’я йому — «Регіон»

Скандалом обернулося вчора перше засідання робочої групи, яка готує проекти «стартових» постанов першої сесії Верховної Ради VII скликання і. Члени «Батьківщини», «УДАРу» і «Свободи» вимагали затвердити першим питанням порядку денного нової сесії проект постанови про особисте голосування депутатів, що передбачено Конституцією. Але не змогли домовитися з опонентами від більшості.

Плюс «вітальна» листівка Януковичу

Плюс «вітальна» листівка Януковичу

Учора ввечері кілька сотень небайдужих вийшли на майдан Незалежності, щоб відзначити восьму річницю початку Помаранчевої революції. Як і в попередні роки, виступи біля скромного мікрофона були організовані громадськими активістами, без участі представників партій. Знову виступ відбувався біля Головпоштамту, адже поруч із монументом Незалежності почали монтувати новорічну ялинку. Акція, на відміну від торішньої, не була заборонена судом і завершилася вже після підписання цього номеру «УМ» до друку.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Особлива думка додається

Особлива думка додається

«Привітання» від Апеляційного суду Києва з річницею Помаранчевої революцiї для колишнього «польового командира» Майдану Юрія Луценка було очікуваним. Суддівська колегія на чолі з ветераном–«афганцем» Олегом Присяжнюком учора залишила без змін вирок колишньому главі МВС, засудженому до двох років «зони» у справі про організацію нiбито незаконного стеження за водієм екс–першого заступника голови СБУ Сацюка — Валентином Давиденком.

Всі статті рубрики