Майже чемпіони?!

Майже чемпіони?!

З огляду на гру, яку на початку першості демонстрували «Шахтар» та його конкуренти, багато хто припускає, що вже перед зимовою перервою «гірники» зможуть зняти питання про чемпіонство. Після 11–ї поспіль перемоги «Шахтаря» та третьої поразки в сезоні «Динамо» — від «Дніпра» — гандикап команди Мірчи Луческу складає аж дев’ять очок. Важко собі уявити, що «помаранчево–чорні» розтринькають таку фору. Але в «Динамо» не опускають руки. «Я пригадую сезон, коли «Шахтар» відставав від нас на сім чи вісім очок, але зміг надолужити згаяне. Тому все можливо, все в наших руках», — заявив бразильський захисник «біло–синіх» Данило Сильва.

Особливості роботи на «електричному стільці»

Особливості роботи на «електричному стільці»

Напевно, не просто так тренерську роботу порівнюють із перебуванням на електричному стільці.

У п’ятницю по обіді офіційний сайт київського «Динамо» повідомив, що тренер Олег Блохін із гіпертонічним кризом госпіталізований до клініки «Борис». Як поінформував президент динамівців Ігор Суркіс, Олег Володимирович не витримав психологічного навантаження, що навалилося на нього в останні дні. А, нагадаємо, Блохін ухвалював непросте рішення про перехід до клубу зі збірної.

Усе тільки починається

Усе тільки починається

Виграш третього Гран–прі в цьому сезоні (і другий поспіль) дозволив чинному чемпіону Себастьяну Феттелю впритул наблизитися до лідера загального заліку поточного чемпіонату. За п’ять етапів до фінішу німець відстає від Фернандо Алонсо лише на чотири пункти, хоча не так давно пілот «Феррарі» випереджав свого візаві з «Ред булл» аж на 42 бали.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Анатолій Коньков: Сила збірної — в потужному резерві

Анатолій Коньков: Сила збірної — в потужному резерві

За успішно проведеним Євро–2012 та масою схвальних відгуків, отриманих за організаційну роботу, Україна трохи забула про спортивний результат, продемонстрований національною збірною на домашньому чемпіонаті Європи. Пригадується, свого часу перед командою ставили максимальні завдання, всерйоз говорячи про здобуття чемпіонства. Однак із наближенням турніру планка опускалася все нижче. Зрештою, команда Блохіна не змогла виконати навіть завдання–мінімум і вийти з групи.

Для новообраного президента ФФУ Анатолія Конькова така ситуація неприйнятна. Анатолій Дмитрович як футболіст досяг вершин — вигравав єврокубки, ставав призером Олімпійських ігор, першості Європи, і тепер як функціонер налаштовується на максимальні показники, сподіваючись, що в майбутньому його співвітчизники завоюють нагороди на чемпіонаті світу чи Європи. Однак наразі, за словами пана Конькова, реальне завдання для збірної — це подолання відбіркового етапу ЧС. Для стабільного поступу в цій царині новий очільник ФФУ планує розгорнути масштабну роботу з підготовки резерву, зробивши акцент на дитячо–юнацькому футболі. Про це та інше Анатолій Коньков розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Україні молодій».

Всі статті рубрики