Іван. Безмежність

Іван. Безмежність

Київська галерея «Мистецька збірка» цього року відзначить своє п’ятиріччя виставкою найвідомішого українського художника Івана Марчука. 13 вересня галерея представить десятий цикл робіт художника.

Великі пригоди крихітки

Великі пригоди крихітки

У неділю на сцені столичного Будинку офіцерів відбудуться дві вистави для дітей «Дюймовочка». Цю оперу–балет у двох діях представить Московський державний академічний музичний театр імені Наталі Сац. Лібрето — Роксани Сац та Віктора Рябова за мотивами казки Ганса Христіана Андерсена.

15 років UFW: мистецтво ювілею

15 років UFW: мистецтво ювілею

31–й український тиждень моди — Ukrainian Fashion Week, що відбудеться з 10 по 15 жовтня в «Мистецькому арсеналі», пройде під знаком власного ювілею — 15–річчя цієї модної події. Гучних банкетів і довгих промов голова оргкомітету UFW Ірина Данилевська не обіцяє, натомість рекомендує уважно придивитися до позаподіумної програми, яка на осінньому Тижні обросла цікавими спецпроектами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Живопис зі «смаком»

Живопис зі «смаком»

«Задоволення потрібне так само, як і робота», — зазначив колись Готгольд–Ефраїм Лессінг. Однак для чого розділяти ці дві необхідності, коли їх можна об’єднати? Тим паче що подібна «суміш» може потішити вдалим і креативним результатом.

Всі статті рубрики