Із квитками на другу полицю

Із квитками на другу полицю

Перед повторним матчем зі збірною Хорватії українські баскетболісти вже мали в кишені квитки на Євробаскет–2013. Проте матч у місті Славонськи Брод був принциповим. Адже мінімальна поразка «картатим» у Києві в овертаймі налаштовувала підопічних Майка Фрателло на реванш. Навіть вигравши в хорватів із різницею у два очки, наші «гуллівери» ставали б лідерами групи. «Дрібниця, але приємно», — міркували вітчизняні баскетболісти, налаштовуючись на гру з іменитим суперником, який також достроково гарантував собі поїздку на чемпіонат Європи. Крім іншого, переможець цього протистояння отримував додаткові переваги під час жеребкування основного раунду ЧЄ. Виграла знову Хорватія. Хоча українці знову були на висоті.

Спеціаліст зі швейцарців

Спеціаліст зі швейцарців

Здавалося, додатковий відпочинок під час напружених двотижневих марафонів серії «Гранд слем» ніколи не буде зайвим. Але, схоже, незапланована пауза, яку отримав Роджер Федерер на «Ю–Ес оупен» завдяки травмі свого опонента в 1/8 фіналу, зіграла з ним злий жарт. Очевидно, 31–річний швейцарець, залишившись на кілька днів без ігрової практики, втратив змагальний ритм, за що й поплатився достроковим вильотом із «Флешинг мідоуз».

Нагороди гронами

Нагороди гронами

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Значні успіхи українських паралімпійців, як на літніх так і зимових Іграх, уже давно не сприймаються як щось несподіване. Так само звичними виглядають і подвиги окремих спортсменів–інвалідів з виборювання нагород цілими гронами. Так, харківська плавчиня Наталя Прологаєва першою з українців виграла в Лондоні три золоті медалі. Спочатку Наталка перемогла на 50 м вільним стилем та 200 м комплексом, а позавчора тріумфувала ще й на 100 м брасом (категорія SB4, «візочниця»).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики