До європейського комфорту — європейські зарплати

До європейського комфорту — європейські зарплати

У Донецьку, як учора коротко повідомляла «УМ», став до ладу останній стратегічний об’єкт до Євро–2012 — залізничний вокзал. «Залізні ворота» шахтарської столиці — це симбіоз двох архітектурних стилів — «сталінського класицизму» та сучасного «хайтеку». Вони навряд чи здивують вишуканих європейців, проте для наших співвітчизників стануть приємним сюрпризом.

Мільйони, які поставлять на ноги

Мільйони, які поставлять на ноги

Майже 8 мільйонів гривень виділив для Черкаської обласної дитячої лікарні черкаський завод «Азот». Як повідомила «УМ» прес–секретар Черкаського обласного управління охорони здоров’я Анна Голосинська, сертифікат на медичне обладнання на суму 7 млн. 899 тис. 464 гривень головному лікарю Черкаської обласної дитячої лікарні Сергію Маркову вручила почесний президент ПАТ «Азот», голова наглядової ради Всеукраїнського благодійного фонду «Дитячий світ» Валентина Жуковська. Список обладнання включає в себе 45 позицій, з допомогою якого в цьому лікувальному закладі буде організовано сучасний центр з реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи, аналогів якому немає в Україні.

Де насправді живе Мілка?

Де насправді живе Мілка?

У Тростянці цієї суботи відкриється музей шоколаду. Хай містечко на Сумщині далеке від Бразилії чи ще якихось заморських країн, де ростуть кавові боби, але й воно відоме значною мірою саме завдяки шоколаду. Адже тут ще за радянських часів працювала шоколадна фабрика «Україна», нині вона успішно існує як частина відомої корпорації. Саме тут виробляється знана й улюблена продукція під брендом «Корона». Не менш відома «Мілка», до речі, теж народжується не на якихось зарубіжних луках, а в Тростянці. То чому б тут не бути Музею шоколаду?!

Всі статті рубрики