Фініта ля Іспанія

Фініта ля Іспанія

Мало хто очікував побачити у фіналі нинішньої Ліги чемпіонів пару «Челсі» — «Баварія». Але саме ці дві команди 19 травня на «Альянц–арені» в Мюнхені зіграють вирішальний матч. Парадокс, але два головні фаворити Суперліги, які представляли Іспанію, — «Барселона» та «Реал» — залишилися за бортом фінального протистояння. А згадаймо розмови про те, що УЄФА та судді організовують у фіналі саме «іспанське ель класико».

Як на Третьяка іменини

Як на Третьяка іменини

Позавчора офіційно фінішував хокейний сезон для російських клубів. Причому так збіглося, що останні матчі провели і Континентальна хокейна ліга, і Вища хокейна ліга. І якщо сьомий матч фіналу «плей–оф» КХЛ іншого сценарію не передбачав, то фінальна серія ВХЛ завершилася достроково. Серед «еліти» найсильнішим виявилося московське «Динамо», а у «вишці» — нефтєкамський «Торос». Цікаво, що саме цього дня, 25 квітня, відзначав 60–річний ювілей президент Федерації хокею Росії, уславлений у минулому воротар Владислав Третьяк.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олександр Побєдоносцев: Із таким прізвищем потрібно вигравати

Олександр Побєдоносцев: Із таким прізвищем потрібно вигравати

Думається, більшість вітчизняних уболівальників шокували результати чемпіонату світу в дивізіоні IВ, за підсумками якого українські хокеїсти вилетіли вже в «третю лігу». Адже, здавалося, створена рік тому Професіональна хокейна ліга та поява амбітного «Донбасу», який уже заявився у КХЛ, мали б підняти національну збірну на щабель вище. А вийшло навпаки. Хоча те, що сталося, не позбавлене логіки. Збірна України на турнірі в Любляні була найстаршою — середній вік гравців «синьо–жовтих» становив понад 30 років. Наш хокей старішає вже впродовж півтора десятка років. Класні ветерани відходять, а гідного молодого підсилення — немає, бракує роботи на дитячо–юнацькому рівні. Тож національна команда й сповзає донизу.

Згоден із такими поясненнями й 30–річний захисник ХК «Донбас» Олександр Побєдоносцев, який на ЧС у Словенії увійшов до числа найкращих бомбардирів (4 голи + 1 передача) та символічної збірної турніру. У розмові з кореспондентом «УМ» Побєда підбив власні підсумки неоднозначного для українського хокею сезону.

Всі статті рубрики