Резус–фактор життя

Резус–фактор життя

Аби стати батьками маленької Олександри, подружжя Точицьких із Дніпропетровська подолало багатостраждальний шлях. Попередня вагітність Юлії була невдалою: на останніх тижнях плід завмер. І лікарі лише розводили руками: у загибелі дитини винен резус–конфлікт.

«Дерево життя» на свято Воскресіння

«Дерево життя» на свято Воскресіння

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У них хворі ручки, їм важко тримати писачки, але вони самотужки розмальовують писанки — як символ своєї надії на життя й одужання. Напередодні Великодня для діток, хворих на ювенільний ревматоїдний артрит, небайдужі благодійники організували мистецько–соціальну акцію — майстер–клас із розписування писанок, який провела відома писанкарка Леся Токарська. Допомагала дітям також і співачка Катерина Бужинська.

За землю — на смерть!

За землю — на смерть!

Минулого четверга інформаційний простір сколихнула новина: близько дев’ятої ранку пенсіонер із Бородянського району зробив спробу самоспалення на розі Банкової та Інститутської. 74–річного чоловіка затримали разом із банкою бензину та відправили до обласного відділення міліції, потім — до столичного Печерського районного, після чого намагалися переправити у Глеваху, де розташовується психіатрична лікарня, на обстеження. Врятували від «психушки» опозиційні депутати з райради.

Микола Маренич каже, що пішов на такий крок через «земельні махінації та свавілля голови Київської обладміністрації Анатолія Присяжнюка». А якщо конкретніше — пан Микола кілька років не може отримати законні гектари, тодi як землю Бородянського району нібито роздають «своїм» та тим, хто «заплатив». Саме це і підштовхнуло пенсіонера до радикального кроку.

ПОГЛЯД

ПОГЛЯД

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Жорстокі вбивства і зґвалтування дівчат, про які читаєш час від часу в новинах, це що — тенденція розвитку хворого суспільства чи ознака неадекватності садистів?

Оксана Макар, Олександра Попова, Анастасія Салтанова... Чи варто додати до цього страшного і неповного списку Марію Коршунову, побиту в кафе Ландіком–молодшим? Насильство щодо кожної з них мало сексуальний підтекст. Марію «мажор», син депутата, тягнув кудись (куди?), і коли вона почала опиратися і навіть відбиватися, жорстоко побив її. Подробиці зґвалтування та нелюдського і навіть не звірячого (бо звірі на таке не здатні) вбивства Оксани знають не лише в нашій країні, а й за кордоном. Олександра з переломом носа і щелепи, ребер, розривом легені досі у комі. Садист, який розтерзав її на очах у своєї дружини (!), відомий, його затримано. Анастасію Салтанову знайшли голою в калюжі крові, вона померла в реанімації від численних укусів собак, а перед цим її жорстоко зґвалтували.

Всі статті рубрики