По дорозі в Руан

По дорозі в Руан

Післязавтра українська команда впер­ше зіграє в «фіналі чотирьох» наразі єдиного клубного турніру Європи. До завершального раунду Континентального кубка «Донбас» готується через ігри вищої ліги Росії. Відгулявши Новий рік, підопічні Анатолія Куликова вирушили у триматчеве турне на Урал.

Стрілянина на іменини

Стрілянина на іменини

Одразу по Різдві двоє українських «стріляючих лижників» відсвяткували свої дні народження. У неділю 33 роки виповнилося сумчанину Олександру Біланенку, а наступного дня відзначила 24–річчя тернополянка Олена Підгрушна. На четвертому етапі Кубка світу, який минулого тижня приймав німецький Оберхоф, обидва іменинники назбирали трохи залікових очок, але найближче до п’єдесталу була інша наша збірниця — Вікторія Семеренко. У гонці з масовим стартом Віта на третю стрільбу прибула першою, але два промахи розвіяли мрії про п’єдестал, тож у підсумку вона фінішувала дев’ятою.

Тричі золотий

Тричі золотий

Після двотижневих різдвяних канікул Міжнародна футбольна асоціація почала роботу з «роздачі слонів» і позавчора в Цюріху назвала лауреатів року, що минув. Імена переможців практично в усіх номінаціях виявилися передбачуваними. Настільки, що двоє знаменитих номінантів із мадридського «Реалу» — тренер Жозе Моуріньйо та нападник Кріштіано Роналдо — не приїхали на церемонію, пояснивши свою відсутність підготовкою до кубкового матчу проти «Малаги». Навіть самі переможці виходили на сцену по нагороди, не виявляючи надмірних емоцій. Аргентинський форвард «Барселони» Ліонель Мессі третій рік поспіль отримав «Золотий м’яч», залишаючи красунчика Роналдо ні з чим.

Трамвайна зупинка Містера

Трамвайна зупинка Містера

Неприємна несподіванка напередодні Різдва спіткала футболістів «Шахтаря»: перед початком зимового збору донецька команда залишилася без головного тренера. Потрапивши в серйозне ДТП, Мірча Луческу най­ближчі два місяці проведе на лікарняному ліжку.

Присмак піску Чилі

Присмак піску Чилі

У неділю учасники «Дакара» отримали перший день відпочинку — хороша нагода додатково «підлікувати» своїх «залізних» коней та набратися сил перед найдовшим етапом. За словами організаторів, 557 км спецділянки в Чилі не повинні були стати найскладнішими для гонщиків. Далебі. «Не встигли ми перебудуватися на більш повільний темп, як двічі потрапили в дуже стрімкі ями. Через це кермо прокрутилося на півоберта вправо. На жаль, ми пошкодили підвіску. Довелося скидати темп, адже попереду було ще 400 км», — розповів після завершення етапу пілот української команди «Сікст Юкрейн» Вадим Нестерчук. Хай там як, але хоч і в щадному режимі, «Рижик» дістався фінішу 31–м. А в загальному протоколі після половини гонки помаранчевий «Мітсубісі» Нестерчука опустився з 24–ї на 25–ту позицію. Таки недарма наш механік спав лише півтори години на добу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики