Рибка не дав потонути

Рибка не дав потонути

Позавчорашній матч у Донецьку очікували з великим нетерпінням. Цікавість до дуелі «Шахтаря» й «Зеніта» ґрунтувалася на суто футбольній складовій і підігрівалася подіями навколо. На полі тривало спортивне протистояння України й Росії, а за його межами активно обговорювали політичні відносини між двома державами. Перед грою подейкували, що на «Донбас–арену» завітають Президент–дончанин Віктор Янукович і виходець із Петербурга Дмитро Медведєв, тим паче що днем раніше російський лідер прибув у Донецьк на міждержавний форум. Але під час матчу перших осіб двох країн на трибунах не помітили. Супераншлаг зібрався і без президентів.

А ІНШІ ЯК?

А ІНШІ ЯК?

На відміну від «шахтарської» групи G, де неможливо заздалегідь назвати двох претендентів на вихід, у трьох інших квартетах, матчі яких відбулися в середу, чітко окреслилася група претендентів на «плей–оф».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олексій Печеров: На Батьківщину повернувся по трофеї

Олексій Печеров: На Батьківщину повернувся по трофеї

Відомо, що найкращі баскетболісти грають у НБА. За весь час свій слід за океаном залишили всього п’ятеро українців, й один із них — Олексій Печеров. Вихованець харківського баскетболу, який зробив собі ім’я у БК «Київ», упродовж чотирьох років грав у найсильнішій лізі світу за «Міннесоту тімбервулвз» та «Вашингтон уїзардс». Проте в 2010–му Олексій вирішив кардинально змінити життя. Спочатку він повернувся до Західної Європи, де починалася його закордонна кар’єра. А ще через рік — приїхав на Батьківщину і став гравцем «Азовмашу». Про свій вибір на користь Маріуполя та попереднє баскетбольне життя 213–сантиметровий гігант розповів «Україні молодій».

Всі статті рубрики