У туалет — із «Беркутом»

У туалет — із «Беркутом»

Роботу ДП «Макіїввугілля» вчора паралізував наліт «Беркута». Поки озброєні «беркутівці» проводили оперативно–слідчі дії, сім поверхів офісу були фактично заблоковані. Працівники навіть не могли точно ствердити, де конкретно працював спецпідрозділ, оскільки не мали права залишати робочі місця і переходити з поверху на поверх. Навіть під час відвідування вбиралень «беркутівський» конвой здійснював за ними постійний нагляд.

Бомба проти хабарів

Бомба проти хабарів

Відразу з двох районних судів Миколаєва — Центрального і Заводського — вчора довелося екстрено евакуювати людей через анонімне повідомлення про замінування. Як розповіли «УМ» у Центрі громадських зв’язків Миколаївського обласного управління МВС, про нібито закладені вибухові пристрої повідомив телефонним дзвінком невідомий чоловік. Він висунув вимогу, щоб співробітники судів справедливо та своєчасно розглядали цивільно–правові справи й відмовилися від практики брати хабарі. Вибух, за словами «народного месника», було заплановано на 17:00.

Непоступливий Устюжанін

Непоступливий Устюжанін

Директора найкращого кримського санаторію два найближчi місяці утримуватимуть під вартою. Таку міру запобіжного заходу щодо 51–річного відставного полковника і заслуженого лікаря України Віталія Устюжаніна позавчора обрав Київський райсуд Сімферополя. Наполягла ж на цьому прокуратура Криму, яка раніше порушила проти директора держпідприємства Міноборони «Сакський центральний військовий клінічний санаторій імені Миколи Пирогова» кримінальну справу за фактами заволодіння бюджетними коштами та посадових підробок. Як стало відомо «УМ» із власних джерел, ідеться про суму понад 200 тис. гривень, на які за рахунок санаторію мали пройти курс лікування 70 військовослужбовців та членів їхніх родин.

Палець до рота не клади

Палець до рота не клади

Проти луганського активіста Михайла Пащука, який відкусив палець охоронцеві міськради, порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу («хуліганство, пов’язане з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов’язки з охорони громадського порядку»). Йому загрожує від 2 до 5 років позбавлення волі. Як повідомила «УМ» начальник відділу зв’язків із громадськістю УМВС України в Луганській області Тетяна Погукай, наразі триває досудове слідство, але оскільки Пащук поводиться добре і втекти від слідства не намагається, жодних запобіжних заходів проти нього не вжито.

Лежав на лавці, впав, не отямився...

Лежав на лавці, впав, не отямився...

Деснянський районний суд Києва відмовився відправити на дорозслідування справу про загибель у Шевченкiвському райвідділі столичної міліції 19–річного студента коледжу ім. Макаренка Ігоря Індила. Як повідомив журналістам адвокат родичів загиблого Олександр Заруцький, на першому засіданні в цій справі він просив провести додаткове розслідування — у зв’язку з тим, що матеріали судово–медичного обстеження містять низку розбіжностей. А саме: міліція стверджує, що хлопець був п’яний та тричі падав — iз висоти свого зросту та з 50–сантиметрової лави. Проте комп’ютерне відтворення подій показало, що після таких падінь Ігор не міг отримати пролом черепа, від якого помер у камері через кілька годин.

20 років — перша висота

20 років — перша висота

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За 20 років видавництво міцно укріпилося на теренах західного регіону країни. Починаючи свою роботу з народженням самої держави, підприємство встановило високі стандарти якості. Газета «Високий замок» має численних прихильників у всьому регіоні. «Я завжди читаю «Високий замок», — розповідає Ігор Бодак iз Борислава. — Я знаю журналістів, знаю формат сторінок, знаю, звідки вони пишуть свої репортажі. Навіть кольори газети стали якимись рідними, бо читаю її вже 10 років. Тому бажаю лише наснаги всім, хто там працює!»

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Азарова — на вила. Наразі бутафорські

Азарова — на вила. Наразі бутафорські

Після підприємців, «афганців» i «чорнобильців» маніфестувати проти уряду вийшли аграрії. Учора під Кабінетом Міністрів зібрався півторатисячний натовп, який зустрів Прем’єр–міністра Миколу Азарова вигуками «Ганьба!» Взявши до рук величезні бутафорські вила та косу, учасники мітингу заявили, що тепер тільки такими засобами їм залишається озброїтися, бо держава забирає останні копійки, тож на серйозну техніку коштів не лишається. Один із найколоритніших пікетників, одягнений у полотняні штани й вишиванку та смушеву шапку, погрожував Будинку уряду ціпом. У людей були плакати з написами: «Фашисти під час окупації з селянами так себе не поводили», «Фермери проти дерибану землі», «Бюджет селянам, а не олігархам», «Землю тим, хто на ній працює» тощо.

Всі статті рубрики