Сага про Хадсонів

Сага про Хадсонів

Батьки актриси Кейт Хадсон, кінозірка Голді Хоун та музикант Білл Хадсон, розлучилися, коли дочці було півтора року. Проте без батьківської турботи дівчинка не залишилася: менш ніж через три роки, у 1983–му, Голді почала зустрічатися з колегою по голлівудських комедіях Куртом Расселом, який став справжнім татом для Кейт та її старшого брата Олівера. Не змінив він свого ставлення і після народження їхнього з Хоун спільного сина Вайятта. «Курт — мій справжній тато, іншого я не знаю й знати не хочу. Мало який біологічний батько любить своїх дітей так, як він любить нас із Олівером», — не раз казала Хадсон. Вона зневажливо відгукувалася про рідного татуся, який після розриву з Голді про них із братом і думати забув.

Дурість долілиць

Дурість долілиць

Планкінг придумали в 1997 році двоє англійських підлітків, але всесвітню популярність це заняття здобуло в другій половині 2000–х — відколи почали розростатися соціальні інтернет–мережі. «Фішка» полягає в тому, що учасник планкінгу має лягти долілиць, витягнувши руки вздовж тіла, у незручному або незвичайному місці. Це потрібно сфотографувати й викласти в інтернет.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Іноземці вражені: українець провів 35 днів у клітці з левицею! А українці зовсім не здивовані — вони з Януковичем уже більш як півтора року живуть.

Всі статті рубрики