Сага про Хадсонів

13.09.2011
Сага про Хадсонів

Батьки актриси Кейт Хадсон, кінозірка Голді Хоун та музикант Білл Хадсон, розлучилися, коли дочці було півтора року. Проте без батьківської турботи дівчинка не залишилася: менш ніж через три роки, у 1983–му, Голді почала зустрічатися з колегою по голлівудських комедіях Куртом Расселом, який став справжнім татом для Кейт та її старшого брата Олівера. Не змінив він свого ставлення і після народження їхнього з Хоун спільного сина Вайятта. «Курт — мій справжній тато, іншого я не знаю й знати не хочу. Мало який біологічний батько любить своїх дітей так, як він любить нас із Олівером», — не раз казала Хадсон. Вона зневажливо відгукувалася про рідного татуся, який після розриву з Голді про них із братом і думати забув.

Та, як це часто трапляється, коли 32–річна Кейт теж стала знаменитістю, батечко раптом згадав про її існування й зажадав познайомитися з дочкою. Але та його не про­стила. За словами Білла, він багато разів намагався зв’язатися з Кейт, познайомити її зі зведеними братами й сестрами та побачити онуків (у Кейт Хадсон двоє синів), проте «наштовхувався на стіну мовчання».

Пробити її Білл вирішив оригінальним способом: написавши книжку «Дві версії: зворотній бік слави і сім’ї». У мемуарах, які вийдуть друком 1 листопада, Білл Хадсон розповів про життя та розлучення з Голді Хоун і пояснив, чому покинув дітей. «Сподіваюся, ця книжка допоможе мені налагодити здорові стосунки з дітьми, поки не стало надто пізно», — каже колишній фронтмен гурту «Хадсон бразерз». Хоча самі діти, схоже, вважають, що Білл запізнився років на 30.