Революційна стабільність

Революційна стабільність

Два зайві тижні уболівальники «королівських перегонів» очікували на старт 62–го сезону «Формули–1». Через масові протести та бойові дії на Аравійському півострові довелося скасувати етап–відкриття — Гран–прі Бахрейну. Щоправда, зайвий раз гонщики все ж таки завітають до Азії — у передостанній день жовтня випробують новеньку трасу «Джайпі Груп», що розташована за 40 км від столиці Індії — Делі.

Донецька репетиція київського рандеву

Донецька репетиція київського рандеву

Цієї весни Міжнародна федерація хокею довірила Україні приймати одразу два чемпіонати світу. Щоправда, не у вищому дивізіоні. Як відомо, з 17 по 23 квітня оновлений київський Палац спорту чекає на головні збірні представників першого дивізіону. А до того до Донецька завітали 18–річні юніори з третьої за рангом «ліги» у своїй віковій категорії. Заради змагань, що почалися 27 березня, в донецькому Палаці спорту «Дружба» провели реконструкцію і вперше за 20 (!) років залили лід.

Неприступний Кавказ

Неприступний Кавказ

Серед останніх поєдинків відбору до фінальної частини Євро–2012 найцікавішими виглядають результати за участю збірних із Кавказького регіону. Дві команди із цього далекого закутка Європи не лише не програли свої поєдинки, а й відібрали очки саме в тих опонентів, що всерйоз налаштовані наступного року зіграти на полях України та Польщі.

Скандинавська серія

Скандинавська серія

Українська молодіжна збірна провела свій черговий матч у процесі підготовки до фінальної частини Євро U–21, що в червні цього року відбудеться на полях Данії. Минулого четверга суперниками команди Павла Яковенка стали ісландські однолітки, які також пробилися до фінальної частини цього турніру, але змагатимуться в іншій групі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики