Перший вихід

Перший вихід

Серед перших страв у нас, українців, є один спільний фаворит — як написано у «Вікіпедії», «овочевий суп «Борщ український». А далі кожен знаходить свою першу страву за своїм уподобанням. Приміром, я нарешті зготувала, імпровізуючи, найсмачніший гарбузовий суп–пюре. А чоловік дві неділі поспіль приносив із супермаркету яловичий шлунок і чаклував над польсько–болгарськими «флячками»–«шкембе чорбою», які (о диво!) їли навіть діти.

Готуючи суп, завжди можна проявити фантазію

Готуючи суп, завжди можна проявити фантазію

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Не завжди виходить самій готувати домашню їжу, але для першої страви я намагаюся знаходити час. Причому роблю суп у невеликій ємкості, як казала бабуся, «щоб завжди був свіжим». У кухнях деяких народів перші страви взагалі не посідають чільного місця. Але я з тих людей, які вважають, що принаймні раз на день суп має бути у шлунку.

Всі статті рубрики