Приручити «монстра»

Приручити «монстра»

Після довгої й безуспішної судової тяганини через незаконне зведення офісного центру в дворі будинку на вулиці Набережно–Хрещатицькій мешканці просять голову КМДА Олександра Попова віддати довгобуд для Музею історії Києва, який не має свого приміщення. Наразі будівництво цього 7–поверхового «монстра» (до речі, на території заповідника «Стародавній Київ») не ведеться, бо у забудовника — фірми «Ю–Ай–Пі–Лтд» — почалися фінансові проблеми. Оскільки влада вважає будівництво законним й ініціювати знесення не збирається, жителі, у дворі яких височіє споруда, пропонують передати її в комунальну власність, добудувати і використати як приміщення для «безпритульного» музею, експонати якого вже кілька років гибiють в Українському домі.

«Аква»–бізнес

«Аква»–бізнес

Дати можливість приватним підприємствам заробити на продажу артезіанської води, а натомість отримати відремонтовані бювети — за реалізацію цього задуму активно взялася столична влада. На Оболоні (вулиці Героїв Сталінграда, 13) від бювету до спецбудівлі, що виглядає як звичайний кіоск, уже провели труби — тут у перспективі мешканцям і будуть продавати воду. Почали роботи зі встановлення подібного комплексу й на Оболонському проспекті,14.

«Гоп, мої черевики...»

«Гоп, мої черевики...»

Київські скульптори Андрій і Петро Озюменки видали «на–гора» черговий доробок: цього разу вони створили бронзову скульптуру у вигляді пари зношених черевиків.

Всі статті рубрики