Лідерський консенсус

Лідерський консенсус

У взаєминах між керівниками «Нашої України» все–таки відбудуться зміни. На засіданні ради партії, яку в п’ятницю провели замість планованого з’їзду, було схвалено кілька положень статуту, що мають демократизувати «Нашу Україну», встановити тісніший контакт між керівництвом і партійцями. Остаточну редакцію статуту затвердять на з’їзді «НУ», який, за рішенням політради, має відбутися до 15 травня.

Червоне — це любов?

Червоне — це любов?

Мода на червоні радянські прапори крокує українськими містами. Слідом за Одеською мiською радою Житомирська обласна рада прийняла рішення вивішувати в День Перемоги червоні прапори СРСР на адміністративних будівлях. Таку новацiю депутати ухвалили більшістю голосів на сесії облради, де був присутній i спікер парламенту Володимир Литвин. Тепер, згідно з рішенням, у День Перемоги, 9 травня, «в обласному центрі, містах і населених пунктах регіону проведуть святкові заходи з використанням символіки років Великої Вітчизняної війни, а поряд iз Державним прапором України вивішуватимуть червоний прапор Перемоги».

А прокурору — мало

А прокурору — мало

Нацiоналiста Андрія Стемпіцького Рогатинський районний суд Івано–Франківської області визнав винним у незаконному зберіганні, придбанні й носінні вогнепальної зброї. Як переконував суддю прокурор, підсудний — голова проводу ВО «Тризуб» iм. С. Бандери — нібито придбав пістолет «Зоракі», переробивши його на вогнепальний. А 8 січня на виїзді з Рогатина полiтичного активiста зi зброєю затримали правоохоронці.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики