Слизька площа

Слизька площа

На столичному майдані Незалежності кипить робота — тут готуються до відкриття ковзанки. Усі роботи планують закінчити до 3 грудня. Зараз майданчик 20 на 30 метрів готують до заливки водою — уже майже закінчено облаштування подіуму та укладання основи, прокладено труби для охолодження води. П’ять дерев’яних будиночків, у яких зберігатимуть і сушитимуть ковзани, а також розміщуватиметься каса, вже зведено. Лишилося тільки на кожному з них встановити дах.

Пандуси є, туалетів немає

Пандуси є, туалетів немає

Керівництво КП «Київський метрополітен» не втомлюється говорити про розвиток і модернізацію існуючих ліній та будівництво нових і сучасних станцій. Наприклад, цього тижня прес–служба метрополітену повідомила про ще одну добру звістку: працівники «пiдземки» встановили 15 ліфтів та 8 підйомників для інвалідів на станціях «Червоний хутір», «Вирлиця» та «Бориспільська». А надалі, за словами прес–секретаря «пiдземки» Надії Шумак, планується виконати цілий комплекс заходів для поліпшення проїзду інвалідів у «пiдземцi»: «Зараз на Сирецько–Печерській лінії курсують вісім сучасних вагонів, пристосованих для людей з обмеженими можливостями. У найближчій перспективі закупимо ще чотири таких самих».

Табу на сморід

Табу на сморід

Скандальний рейковий сміттєспалювальний об’єкт майже в центрі Києва мають закрити — санітарно–епідеміологічна служба вже видала відповідний припис. Відтак дітище Південно–Західної залізниці, спроектоване харківськими розробниками і таємно запущене в роботу у вересні, нарешті може дати спокій мешканцям Солом’янського та Шевченківського районів.

Всі статті рубрики