ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Просимо поміняти гаранта Конституції по гарантії...

— Нічим не можемо вам допомогти — вся партія бракована!

Новий танцпол Бебі

Новий танцпол Бебі

Коли 1987 року на екрани вийшов фільм «Брудні танці», мало кому відома актриса Дженніфер Грей прокинулася знаменитою. Дівчата мріяли стати такою, як її героїня Бебі, щоб зустріти такого партнера, як Патрік Суейзі, а хореографічні гуртки не встигали записувати всіх охочих навчитися танцювати. Для Суейзі «Брудні танці» стали початком блискучої кар’єри. А для Грей, яка отримала за роль Бебі єдину у своєму житті нагороду — «Золотий глобус» — кінцем. На хвилі популярності актриса вирішила «підправити» свій великуватий, на її погляд, ніс із горбинкою. Горбинку справді прибрали, та так радикально, що після пластичної операції колишню Бебі вже ніхто не впізнавав. А Дженніфер, відповідно, перестала цікавити режисерів.

Сам собі мільйонер

Сам собі мільйонер

Власникові мережі тютюнових крамничок на півночі Пенсільванії неймовірно пощастило — мало того, що чоловік виграв у лотерею джекпот, так іще й отримав призові, які видають продавцям «щасливих» білетів. Річ у тім, що виграшний білет 68–річний Рон Рі придбав... сам у себе, тобто в одному з власних кіосків. Цифри 4, 8, 15, 16, 17, 29, які чоловік закреслив у білеті, принесли головний виграш у сумі 1 мільйон 782 тисячі 432 долари. А ще 10 тисяч дісталися як бонус від організаторів лотереї.

Заблукала у Китаях

Заблукала у Китаях

Красива жінка розумною бути не може. Так принаймні вважають більшість чоловіків і не дуже красивих жінок. Тож помилку колишньої «Міс Всесвіт», королеви краси з Венесуели Алісії Мачадо вони сприйняли «на ура» — ось воно, мовляв, — підтвердження.

Всі статті рубрики