Новий танцпол Бебі

27.11.2010
Новий танцпол Бебі

Коли 1987 року на екрани вийшов фільм «Брудні танці», мало кому відома актриса Дженніфер Грей прокинулася знаменитою. Дівчата мріяли стати такою, як її героїня Бебі, щоб зустріти такого партнера, як Патрік Суейзі, а хореографічні гуртки не встигали записувати всіх охочих навчитися танцювати. Для Суейзі «Брудні танці» стали початком блискучої кар’єри. А для Грей, яка отримала за роль Бебі єдину у своєму житті нагороду — «Золотий глобус» — кінцем. На хвилі популярності актриса вирішила «підправити» свій великуватий, на її погляд, ніс із горбинкою. Горбинку справді прибрали, та так радикально, що після пластичної операції колишню Бебі вже ніхто не впізнавав. А Дженніфер, відповідно, перестала цікавити режисерів.

Відтоді минуло 23 роки, і до актриси несподівано повернулася слава. І знову завдяки танцям: 50–річна Дженніфер Грей разом зі своїм партнером, хореографом Дереком Хофом, перемогла в черговому сезоні американського шоу «Танці з зірками».

«Це фантастика! Я така щаслива, що пройшла цей шлях — ця перемога стала однією з найпрекрасніших миттєвостей, які були в моєму житті!» — тішиться актриса. І це при тому, що участь у шоу далася їй нелегко: під час репетицій Грей кілька разів невдало падала й серйозно пошкодила спину. «Я вже й не вірила, що зможу дійти до фіналу — так само, як колись не вірила в те, що пройду кастинг на роль Бебі», — зізнається Дженніфер.