Заблукала у Китаях

27.11.2010
Заблукала у Китаях

Красива жінка розумною бути не може. Так принаймні вважають більшість чоловіків і не дуже красивих жінок. Тож помилку колишньої «Міс Всесвіт», королеви краси з Венесуели Алісії Мачадо вони сприйняли «на ура» — ось воно, мовляв, — підтвердження.

Наміри 33–річної Алісії, що здобула титул «Міс Всесвіт» ще 1996 року, були якнайкращими — красуня бореться за мир в усьому світі. Тому коли днями між Північною та Південною Кореями спалахнув конфлікт (нагадаємо, війська комуністичної КНДР обстріляли південнокорейський острів Йонпхендо, внаслідок чого загинуло четверо людей), Мачадо прокоментувала цю ситуацію у своєму мікроблозі на «Твіттері»: «У цей день я закликаю вас приєднатися до моєї молитви за мир на Землі, за те, щоб цей конфлікт між Китаями не переріс у щось більше».

І стала посьміховиськом для всього інтернету. Тема про «два Китаї» швидко вийшла в топ і на самому «Твіттері», і в інших соціальних мережах. Як тільки злі блогери не називали сердешну Алісію — й дурепою, і расисткою, і «безмозкою фіфою». Перелякана Мачадо спробувала було викрутитися, зазначивши в наступному записі, що висловилася так «заради красного слівця», але репутацію це не врятувало. Зрештою дівчині довелося закрити свій блог, пояснивши, що «дістали вже ці психопати своїми коментами» про її тупість. Ну й дарма — брала б ото приклад із нашого Януковича, якому географічні назви переплутати — раз плюнути, але з політики ж він не йде...