«Прилетить Янукович в голубім вертольоті»

«Прилетить Янукович в голубім вертольоті»

Незабаром Віктор Янукович пересуватиметься містом не на машині, а вертольотом. Те, що вже за кілька місяців «батько нації» полетить, підтверджує і голова адміністрації Президента Сергій Льовочкін. Земельну ділянку під будівництво вертолітного майданчика для Президента Януковича, схоже, також обрали: неподалік Верховної Ради, поблизу Паркової алеї, нещодавно розгорнули масштабне будівництво.

Тим часом, як переконалися кореспонденти «УМ», зведення вертолітного майданчика триває напівтаємно. Охорона об’єкта кажуть, що тут всього лише укріплюють ґрунт. Інформаційних щитів із проектом будівництва немає, хто будує — теж не розголошують. Проте всі — від старого до малого знають, для кого тут готують ділянку поблизу вулиці Грушевського.

Нове життя для ровера

Нове життя для ровера

Велосипеди — найкращі друзі нашого дитинства — часто доживають свої останні дні в місцях, не зовсім достойних колишньої слави. «Зайчики», «Аісти», «Орлятка», «Туристи» стоять на балконах та дачах, завалені купою мотлоху. На них можна було б ще кататися, але треба ж втулку перебрати, колеса порівняти, а руки не доходять — і так минають роки. «Але ж ці велосипеди ще могли б їздити і дарувати радість новим маленьким водіям», — подумали у велоклубі «Прайд кастомс» і вирішили взятися за діло. Упродовж зими та осені тут будуть збирати старезні велосипеди, ремонтувати, а навесні подарують їх мешканцям дитячих будинків.

Всі статті рубрики