Cюжет розбрату

Cюжет розбрату

Чилійські шахтарі, за порятунком яких із–під землі стежив увесь світ, мимоволі спричинили своєрідну війну між поп–королевою Мадонною та кінозіркою Анджеліною Джолі. Обох вразила історія гірників, які після аварії на шахті більше двох місяців просиділи під завалом на 700–метровій глибині, спілкуючись із зовнішнім світом через вузенький отвір. І тепер як Медж, так і Енджі прагнуть зняти на основі цієї історії художній фільм. Як повідомляє газета «Дейлі стар», 52–річна Мадонна і 35–річна Джолі відчайдушно змагаються за право очолити кінопроцес.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У зв’язку з намірами Януковича добиратися на роботу вертольотом у службу охорони Президента найняли ще одного громадянина іноземної держави: Карлсона, що живе на даху.

Замість обручки — стрибок у гречку

Замість обручки — стрибок у гречку

Недаремно Джессіка Біл висунула Джастінові Тім­бер­лейку жорсткі умови: або до Різдва він робить їй пропозицію стати його дружиною, або вони розбігаються. Джесс, мабуть, сподівається, що заручини зму­сять Тім­бер­лейка сер­йозніше ставитися до їхніх стосунків. Але спо­дівання ці, схоже, марні . З часу роману із Брітні Спірз, яка так і не дочекалася від коханого пропозиції руки й серця, Джастін не змінився. Про готовність повести зірку фільму «Легка поведінка» під вінець від хлопця нічого не чути, зате з’явилася інформація, що музикант зраджує Біл.

Щоб повію на посту було видно за версту

Щоб повію на посту було видно за версту

Повії, які заробляють на хліб насущний на шляху поблизу іспанського міста Ельс–Аламус (Каталонія), змушені доповнити свій гардероб новим елементом — яскравою жилеткою, що відбиває світло автомобільних фар. Як повідомляє газета «Дейлі телеграф», ці флуоресцентно–жовті жилетки подібні до тих, що вдягають робітники дорожних служб, але коротші і щільніше облягають торс. А виконують аналогічну функцію: убезпечують носіїв від наїзду машин.

Всі статті рубрики