Замість обручки — стрибок у гречку

30.10.2010
Замість обручки — стрибок у гречку

Недаремно Джессіка Біл висунула Джастінові Тім­бер­лейку жорсткі умови: або до Різдва він робить їй пропозицію стати його дружиною, або вони розбігаються. Джесс, мабуть, сподівається, що заручини зму­сять Тім­бер­лейка сер­йозніше ставитися до їхніх стосунків. Але спо­дівання ці, схоже, марні . З часу роману із Брітні Спірз, яка так і не дочекалася від коханого пропозиції руки й серця, Джастін не змінився. Про готовність повести зірку фільму «Легка поведінка» під вінець від хлопця нічого не чути, зате з’явилася інформація, що музикант зраджує Біл.

Як повідомляє тижневик US Weekly, місяць тому Тім­бер­лейк скочив у гречку з кореспонденткою видання «Дейлі шоу» Олівією Манн. 29–річний співак і актор познайомився з журналісткою на вечірці у Нью–Йорку. Й одразу почав за нею упадати. Олівія спершу відмовляла, адже знала, що в зіркового залицяльника є подружка. Проте Тімберлейк переконав її, що порвав із Джессікою. Після цього Манн радо кинулася йому в обійми.

Пристрасний роман тривав три дні, а потім Джастін кудись поїхав, і стосунки «зав’яли». Джессіка, зрозуміло, про все це нічого не знала. Якою була її реакція на повідомлення про зраду, наразі не відомо. Щоправда, представник Тім­берлейка запевняє, ніби вся ця інформація — брехня.