Смертоносна «Волга»

Смертоносна «Волга»

Щонайменше 15 людей загинули внаслідок потужного вибуху, який прогримів учора об 11.30 у північноосетинському Владикавказі. Кількість жертв може зрости — вибуховий пристрій було закладено біля входу на центральний ринок, тож поранення отримало близько сотні людей, з яких десятеро перебували в дуже важкому стані. Серед постраждалих, у тому числі «складних», є діти.

Пекельна доля Корану

Пекельна доля Корану

Штати посилюють безпеку своїх посольств по всьому світу. А всередині країни вирують пристрасті: керівництво держави, релігійні та громадські організації, преса і громадськість обговорюють ініціативу пастора крихітної євангелістської громади міста Гейнсвілл, що у штаті Флорида. 58–річний Террі Джонс прославився вже й далеко за межами США після того, як заявив про намір організувати публічне спалення Корану. Таким чином духовний пастир закликає свою громаду та всіх американців відзначити чергову річницю терактів 11 вересня.

Художник має бути вільним

Художник має бути вільним

Той факт, що канцлер Німеччини Ангела Меркель засудила наміри американського пастора спалити Коран за неповагу до мусульман, не завадив їй самій вручити нагороду художникові Курту Вестергору. Йдеться про автора скандальних карикатур на пророка Мухаммеда, якого мусульмани вважають своїм особистим ворогом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики