«Шпалич» буде у «Дніпрі»?

«Шпалич» буде у «Дніпрі»?

Після того як федерація дозволила клубам самостійно, без участі прем’єр–ліги, визначати день і час початку матчів національної першості, восьмий тур розтягнувся аж на чотири дні. Пригадується, саме винесеними на понеділок матчами свого часу був дуже не задоволений уже екс–наставник збірної Мирон Маркевич — мовляв, зривається графік підготовки національної команди.

Сенсації не для нас

Сенсації не для нас

Старт «Ю–Ес оупен» традиційно символізує початок осені для пересічних людей і схил сезону для тенісистів. Саме в Нью–Йорку завершується серія хардових турнірів на американському континенті, за підсумком якої переможець отримає мільйон доларів. Найімовірніше, що цим бонусом заволодіє тріумфатор відкритого чемпіонату США, якому й без «серійної» премії віддадуть 1,7 млн. призових.

Підперезаний Донецьк

Підперезаний Донецьк

Уже півтора року минуло з того часу, коли в Україні з’явився новий чемпіон у світі професійного боксу. Точніше, не з’явився, а замінив іншого. Адже донеччанин В’ячеслав Сенченко здобув пояс за версією WBA в напівсередній вазі, перемігши співвітчизника — Юрія Нужненка. Сталося це у квітні 2009–го. А позавчора Сенченко вже вдруге захистив свій титул.

Всі статті рубрики