НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Іноді пересічна людина запропонує таку геніальну ідею...»

«Іноді пересічна людина запропонує таку геніальну ідею...»

Екс–голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко продовжує «розкрутку» своєї політичної діяльності — учора він презентував у Києві проект нової Конституції. Ця акція вклинилася у щільний графік поїздок Наливайченка по регіонах: після Чернігівщини він відвідав Кіровоградщину, сьогодні зустрічатиметься з потенційними прихильниками у Хмельницькій області, а завтра й післязавтра перебуватиме на Львівщині й Тернопільщині. При цьому позавчора лідер громадського руху «Оновлення країни» відзначав свій 44–й день народження.

Ось вам історія «маленького, але гордого» племені

Ось вам історія «маленького, але гордого» племені

Із нашим міністром освіти нудьгувати не доводиться. Днями він виклав на сайті Партії регіонів своє бачення того, яким має бути шкільний підручник з історії. «У першу чергу, підручник має бути історично коректним — трактування вітчизняної і світової історії не може змінюватися зі зміною Президента або міністра освіти, — пише Дмитро Табачник. — Тому підручник має наповнюватися фактами неспростовними (якщо звичайно, керуватися позиціями цивілізованого європейця, а не представника «маленького, але гордого», загубленого в горах племені)».

Не та хвиля «Бризу»

Не та хвиля «Бризу»

«Регіональне» керівництво Севастопольської міськадміністрації вимагає звільнити керівника флотської телерадіокомпанії ВМС України Мирослава Мамчака за... патріотизм. Категорична вимога начебто міститься у листі нового голови держміськадміністрації Валерія Саратова на ім’я міністра оборони Михайла Єжеля. Мовляв, на гроші платників податків керівник телерадіокомпанії Військово–Морських сил продовжує «пропаганду українського націоналізму» й «розпалювання ворожнечі до братнього російського народу». Як саме — в цьому і вся «родзинка».

Всі статті рубрики