Зоряне «обличчя»

Зоряне «обличчя»

Голлівудська зірка Наталі Портман зробила собі непоганий подарунок до 29–річчя, яке відзначала вчора: підписала контракт на зйомки в рекламній кампанії одного з найпрестижніших брендів світу. Наталі стане «обличчям» парфумерно–косметичної продукції компанії «Крістіан Діор», долучившись до когорти таких іменитих своїх колег, як Шерон Стоун, Шарліз Терон, Моніка Белуччі, Маріон Котійяр, Джуд Лоу, Ален Делон, що також у різний час представляли цю марку. Який саме аромат рекламуватиме Портман, наразі не повідомляється.

Що в імені моїм турфірмі?

Що в імені моїм турфірмі?

Мешканку британського графства Саффолк тепер звуть — мовою оригіналу — Lorraine Darla I Hate Thomas Cook And Its Associates Big Shot Company Treading on the Little Guy Leeks (у перекладі —Лоррейн Дарла Я Ненавиджу Фірму «Томас Кук» Та Її Партнера По Бізнесу, Компанію «Біг Шут», Які Утискають Маленьку Гай Лікс). Таке ім’я й прізвище 26–річна британка взяла, аби помститися відомій турфірмі «Томас Кук». Як повідомляє сайт metro.co.uk, донедавна жінку звали Остін Кеттл. На лютий наступного року вона запланувала одруження з таким собі містером Ліксом, зміну прізвища на чоловікове та забронювала подорож медового місяця в Африку. Документи для поїздки і стали причиною сварки та курйозу, що розсмішив увесь світ.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Під час додавання у паспорт нової фотографії жінка, віддаючи новий знімок співробітниці паспортного столу, сумно говорить:

— І все–таки перша фотографія мені подобається більше...

— Повірте, через десять років вам і ця буде подобатися.

Всі статті рубрики