Що в імені моїм турфірмі?

10.06.2010

Мешканку британського графства Саффолк тепер звуть — мовою оригіналу — Lorraine Darla I Hate Thomas Cook And Its Associates Big Shot Company Treading on the Little Guy Leeks (у перекладі —Лоррейн Дарла Я Ненавиджу Фірму «Томас Кук» Та Її Партнера По Бізнесу, Компанію «Біг Шут», Які Утискають Маленьку Гай Лікс). Таке ім’я й прізвище 26–річна британка взяла, аби помститися відомій турфірмі «Томас Кук». Як повідомляє сайт metro.co.uk, донедавна жінку звали Остін Кеттл. На лютий наступного року вона запланувала одруження з таким собі містером Ліксом, зміну прізвища на чоловікове та забронювала подорож медового місяця в Африку. Документи для поїздки і стали причиною сварки та курйозу, що розсмішив увесь світ.

Міс Кеттл почала планувати весільні справи за вісім місяців до самого шлюбу, тож вона гадала, що в проміжку між вінчанням та поїздкою до Гамбії встиг­не отримати паспорт із новим прізвищем — Лікс. І саме на це прізвище жінка забронювала свій квиток на відпочинок. Однак з’ясувалося, що так швидко після весілля новий паспорт не видадуть. Відповідно, наречена звернулася до туристичного бюро ще раз — аби в її анкеті переправили прізвище з Лікс на Кеттл. У турфірмі ж сказали, що за це доведеться сплатити невеликий штраф. І тоді Остін образилася та змінила свої паспортні дані завчасно й дуже кардинально.

«Мій наречений думає, що я трохи збожеволіла. Але це не так, — посміхається «месниця» в коментарях журналістам. — Знаєте, найкумедніше — це те, що йому належить вимовити моє нове повне ім’я біля вівтаря».