Непереможне місто

Непереможне місто

На початку десятиліття українці й румуни провели між собою три контрольні матчі, й завжди сильнішими виявлялися наші південно–західні сусіди (0:1 на Кіпрі, 1:4 у Констанці, 0:2 у Донецьку). Для чергового побачення керманич «синьо–жовтих» Мирон Маркевич обрав Львів — місто, поблизу якого він народився (у Вінниках) і з яким пов’язаний тривалий період його тренерської кар’єри (в «Карпатах»). До того ж збірна України тут завжди перемагає. На стику двох традицій гору взяла приємніша: у другому матчі під орудою нового тренерського штабу національна команда перемогла Румунію, залишивши Львів містом із суто переможною репутацією.

Париж заливає

Париж заливає

Учора ввечері, коли цей номер «УМ» уже пішов до друку, свій матч у парному розряді повинні були провести останні представниці України на «Ролан Гарросі» — Катерина та Олена Бондаренко. Сестри вже припинили боротьбу в «одиночці», тож можуть повністю сконцентруватися на виступах у дуеті. У третьому колі жереб вивів українок на Надію Петрову та Саманту Стосур (Росія/Австралія, 4).

Подарунок для новонародженого

Подарунок для новонародженого

Хоча один із трьох гранд–турів — «Джиро д’Італія» — збирає майже всю еліту світового велоспорту, але на апеннінських дорогах зазвичай перемагають місцеві профі. Щоправда, в попередні два роки тут тріумфували іноземці. Минулорічну гонку виграв росіянин Денис Меньшов, а у 2008–му іспанцеві Альберту Контадору вдалося перервати 11–річну гегемонію італійських гонщиків. Тож, плануючи маршрут 93–ї багатоденки, організатори перегонів зробили все, аби саме італієць порадував своїх співвітчизників, які фанатіють од велоспорту. Ледь не кожен учасник–неіталієць наголошував у інтерв’ю, що нинішня «гірська» «Джиро» «підігнана» під місцевих велосипедистів, де на гірських серпантинах Альп вони проводять більшу частину свого життя.

ІГРОВІ ВИДИ

ІГРОВІ ВИДИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Холодним Молотом

Холодним Молотом

Щоразу хтось із суперників братів Кличків дає «кличкофобам» надію: ну, може, ось тепер незграбний, некрасивий, занадто прагматичний бокс у виконанні українських атлетів зазнає фіаско. Утім чемпіони впевнено розвіюють ці ілюзії — Клички раз по раз доводять свою перевагу в силі, тактиці й техніці. Так сталося і в суботньому бою Віталія з чемпіоном Європи Альбертом Сосновським.

Всі статті рубрики