НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прокурору повилазило?

Прокурору повилазило?

П’ятничне повідомлення столичної прокуратури про те, що проти двох депутатів від «НУНС» порушено кримінальну справу у зв’язку з подіями, які відбулися в парламенті 27 квітня, викликало неабияке обурення в лавах опозиції. «Наша Україна», БЮТ, група «За Україну!» та інші заявили про відновлення політичних репресій у державі. Нагадаємо, що йдеться про димові шашки та яєчний обстріл президії, який стався у Верховній Раді під час ратифікації угоди про перебування ЧФ РФ в Україні до 2042 року. Тоді «регіонали» відкрито побили кількох «нашоукраїнців» (зокрема, нардеп Олесь Доній опинився в лікарні у важкому стані зі струсом мозку).

Україна зустріла Медведєва установкою «град»

Україна зустріла Медведєва установкою «град»

Учора нога російського президента нарешті ступила на київську землю. Глави російської держави (спершу — Володимир Путін, потім — Дмитро Медведєв) кілька років ігнорували найважливішого західного сусіда. Після перемоги Януковича Медведєв приїхав спершу до Харкова, де було підписано скандальні «флотські» угоди. І ось — візит до «матері міст руських».

Перед приїздом у Київ Медведєв спілкувався з українськими журналістами і попросив «готувати хорошу погоду». Але небесна канцелярія підвела. І в момент, коли Віктор Янукович із російським колегою проводили заходи під відкритим небом, лило як із відра й навіть періщив град. Янукович через порив вітру взагалі дістав... вінком в обличчя. Може, то було знамення?

Всі статті рубрики