Неділя, клята неділя

Неділя, клята неділя

Навіть звиклі жити в атмосфері постійної загрози терористичних замахів мешканці Іраку вражені тим, що сталося позавчора. Терористи–смертники підірвали дві начинені вибухівкою вантажні машини біля приміщень міністерства юстиції та місцевих органів влади і одне легкове авто — на паркінгу біля штаб–квартири місцевої адміністрації. Ці скоординовані теракти стали найкривавішими в Багдаді з квітня 2007 року.

Кому — Алі, кому — Ангела

Кому — Алі, кому — Ангела

Минулої неділі в Тунісі відбулися президентські та парламентські вибори, які не внесли щонайменших змін у політичне та суспільне життя країни. Чинний президент Зін аль–Абедін Бен Алі, котрий стоїть біля керма країни 23 останні роки, виборов уже п’ятий президентський термін. За нього проголосували 89,28% учасників виборів (такі офіційні результати вже в ніч на понеділок оголосило Міністерство внутрішніх справ, що відповідає за проведення виборів та підрахунок голосів). Це «поганий результат», бо на попередніх виборах 2004 року Бен Алі підтримали 94%.

«Свинячий грип»: осінній наступ

«Свинячий грип»: осінній наступ

Недільний матч чемпіонату Франції в Марселі між місцевою командою «Олімпік» та клубом «Парі Сен–Жермен» скасували за кілька годин до початку, оскільки лікарська комісія виявила, що троє гравців столичної команди — Людовік Жюлі, Мамаду Сахо та Жеремі Клеман — хворі на «свинячий грип». «Після ознайомлення з ситуацією в неділю вранці медична комісія вирішила відкласти матч та ізолювати футболістів і штаб «Парі Сен–Жермен» на 72 години», — йдеться у заяві Французької професійної ліги. «Ми не хочемо ризикувати зараженням ще й команди противника. Захист здоров’я футболістів для нас є найважливішим», — пояснив глава ліги Фредерік Тір’єз.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики