НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Бліда» копія Майдану

«Бліда» копія Майдану

«Юля побачила в Ахметова «Донбас–Арену» й захотіла собі таке саме. Бачили, яку на майдані Незалежності «Майдан–Арену» зводить?» — розповідали журналістам «УМ» знайомі, вражені розмахом підготовки до «з’їзду з всенародного висунення Юлії Тимошенко у президенти». Сцена на майдані, звідки колишня «богиня революції» збиралася штурмувати президентське крісло, і справді вражала розмахом. На тлі цієї білої величі скромні підмостки справді народного Майдану зразка 2004 року, бренд якого на цьогорічних виборах «приватизувала» Тимошенко, виглядали б оранжевою цяткою. Розмірами й кольоровою гамою відмінності не вичерпувалися: якщо п’ять років тому сцена стояла з боку Головпоштамту, то тепер — під монументом Незалежності, там, де у 2005–му інавгурувався Віктор Ющенко. Як наголошували БЮТівські організатори дійства, «тоді за сценою був «Макдональдз», а тепер — «Україна». Таки вдало перейменували колишній готель «Москва».

Брутальні «Кролики» й напівоголені тіла

Брутальні «Кролики» й напівоголені тіла

Віктор Янукович пішов у президенти по–американському. Технологи зі США вирішили зробити зі свого кандидата передову західну «цукерочку» і для початку змусили всіх делегатів з’їзду Партії регіонів стояти, як це прийнято на аналогічних заходах «там». Та ще й роздали портрети усміхненого Лідера, які «регіонали», переминаючись без звичних стільців із ноги на ногу, притискали до грудей. Хтозна, чи технологам належить така «вдала» знахідка, як відсутність у залі журналістів, але на користь «синьо–білим» вона точно не пішла: сидячи в окремому приміщенні і спостерігаючи за висуненням Януковича з телеекранів, акредитовані на з’їзді представники ЗМІ згадували організаторів далеко не незлим словом.

Смерть у президії

Смерть у президії

Поки в інших політичних силах кандидатів висували з помпою, співами і дотепами, на з’їзді Соціалістичної партії сталася трагедія. Не витримавши дискусійної напруги, просто в президії схопився за серце один із провідних соціалістів, екс–депутат Верховної Ради, секретар політради СПУ Михайло Мельничук. Викликавши «швидку», в зібранні оголосили перерву. На жаль, по дорозі до лікарні 61–річний політик, який недавно переніс операцію з шунтування серця, помер.

У кандидати — від рідної хати

У кандидати — від рідної хати

Віктор Ющенко має принести документи до ЦВК на реєстрацію кандидатом у президенти сьогодні об 11–й годині. Після подання він звернеться до членів своєї команди з короткою промовою, анонсує прес–служба «Нашої України».

«Єврейське питання» від ФСБ

«Єврейське питання» від ФСБ

Перед грядущими виборами Президента Україна вкотре перетворюється на «химерний край»: до Києва з цілого світу тягнуться валки найчудернацькіших «казкових персонажів»: політологів, політтехнологів, чужоземних діячів і ділків, авантюрних «мудреців–експертів» та замовних «соціологів–ілюзіоністів». Безневинна, на перший погляд, подія — міжнародна конференція «Уроки Другої світової війни та Голокосту», яка має відбутися у Києві в листопаді, вже викликала численні питання і сумніви як щодо тематики, так і щодо організаторів — Всесвітнього конгресу російськомовного єврейства (ВКРЄ). Про які саме уроки йдеться? Чому «російськомовне єврейство» вирішило розглянути їх саме у Києві, а не в Москві чи Тель–Авіві? Що, власне, являє собою таємнича ВКРЄ? При докладнішому розгляді цих питань стає очевидним, що від майбутнього конгресу варто чекати чергових передвиборчих провокацій проти України й особисто Президента Віктора Ющенка, який провадить відповідну політику...

Всі статті рубрики