«Сімка» — щаслива цифра

«Сімка» — щаслива цифра

Після того як виконком МОК рекомендував прийняти регбі–7 в олімпійську сім’ю (остаточне рішення мають схвалити сьогодні на сесії комітету в Копенгагені), цей вид спорту перейшов на новий рівень уваги. Сподіваються на поступ у визнанні й українські представники цієї гри — динамічнішої, ніж класичне регбі–15. Тим більше що «синьо–жовта» збірна має досить високий рейтинг і має всі шанси виступити на Олімпіаді–2012.

Поразка під загрозою

Поразка під загрозою

Якщо хтось і складає гороскопи для команд, то початок нинішнього тижня для флагмана українського хокею такий астролог мав напророкувати «чорним». У понеділок виконком Федерації хокею Білорусі висловив «Соколу» кілька претензій із проведення домашніх матчів. Найбільша з них — кияни не можуть організувати гостям тренування у Броварах за день до матчу, як того вимагає регламент. Українцям погрожували штрафами, а в гіршому випадку — навіть виключенням із білоруської екстраліги.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Золото найвищої проби

Золото найвищої проби

Те, що й потрібно було довести, — так можна підсумувати виступ нашого квартету шаблісток на чемпіонаті світу в Туреччині. Тріумфувавши торік на Олімпійських іграх у Пекіні, цього року колишні «дівчата «ги–ги–га–га», як називав їх свого часу тренер збірної Вадим Гутцайт, не просто подорослішали, а й підтвердили своє домінування на планеті. Спершу українки виграли чемпіонат Європи у Пловдиві, а тепер — і світовий форум в Анталії.

Всі статті рубрики