Вони — працюють...

Вони — працюють...

На дипломатичному рівні Україна та Росія готові домовлятися з найгостріших проблем двосторонніх відносин. Про це повідомили керівники зовнішньополітичних відомств Володимир Хандогій та Сергій Лавров, які напередодні зустрічі глав держав СНД у Кишиневі обговорили найбільш актуальні для обох сторін питання. Зокрема, їм удалося узгодити текст спільної заяви учасників саміту і, як повідомив пан Хандогій, зняти деякі проблеми, «що виникли у зв’язку з майбутнім засіданням». А от чи відбудеться 9 жовтня в молдовській столиці повноцінна двостороння зустріч президентів Ющенка та Медведєва, — залишилося питанням, прикритим неприємною таємницею.

Не винні

Не винні

Український екіпаж вантажного судна «Сантана», яке минулої неділі зіштовхнулося з грецьким судном «Капітан Міхаліс», що призвело до затоплення останнього, визнали невинним. Нагадаємо, з дев’яти членів екіпажу «Капітана Міхаліса» врятували лише вісьмох, а дев’ятий, 78–річний грек–корабельний кок, загинув, судно ж «Сантана» своїм ходом прибуло у найближчий грецький порт Сірос. Прес–служба МЗС України повідомляла, що слідчий берегової охорони портової адміністрації порту Сірос заарештував другого помічника капітана «Сантани», який на момент зіткнення виконував функції вахтового помічника.

дерзайте — й воздасться вам

дерзайте — й воздасться вам

Україна поки не готова до проведення Євро–2012, тож у цьому напрямі нам ще доведеться серйозно попрацювати. І хоча черговий брифінг, який відбувся вчора в Будинку футболу за участю директора чемпіонату Мартіна Каллена та президента ФФУ Григорія Суркіса, був скликаний з інших причин, саме такий висновок гостя з УЄФА можна вважати лейтмотивом зустрічі.

Дурманом в класі віяло...

Дурманом в класі віяло...

На даний момент дев’ятьох школярів, які «белени об’їлися», після добового перебування в дитячому відділенні Красноперекопської центральної районної лікарні батьки забрали додому. Для цих дітей усе минулося без наслідків. А от двох інших, стан яких у перший день отруєння був найважчим, перевели з реанімації, і вони ще декілька днів у стаціонарних умовах проходитимуть обстеження.

Іспити в режимі «он–лайн»

Іспити в режимі «он–лайн»

Невдовзі роботу всіх реєстраційно–екзаменаційних підрозділів (МРЕВ) України контролюватимуть у режимі «реального часу». Керівництво Державтоінспекції має намір запровадити нову систему контролю за процесом складання іспитів на отримання права на керування транспортним засобом. Таким чином планують протидіяти корупції серед співробітників МРЕВ, пояснюють у ДАІ. Утім поле для маневру в потенційних порушників залишилось. Дані з накопичувального сервера зніматимуть лише в окремих випадках, тобто тотального спостереження не буде. До того ж перевірятимуть лише знання правил дорожнього руху, так звану теорію, а те, як інспектор ДАІ приймає іспит із практичного водіння, перевіряти не будуть.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики