Рекорди втілені й очікувані

Рекорди втілені й очікувані

Восени 1994–го 17–річний іспанець Рауль Гонсалес дебютував у найпрестижнішому клубному турнірі Старого світу. Відтоді нападник виріс у зірку світового футболу й став справжнім символом свого клубу — мадридського «Реалу». Минулих вихідних він провів 525–й матч у чемпіонатах Іспанії, побивши рекорд Мануеля Санчіса за кількістю поєдинків у національній першості. А позавчора перевершив досягнення все того ж легендарного захисника й за загальним числом ігор у формі «вершкових» — замінивши Кака на 78–й хвилині зустрічі з «Марселем», Гонсалес записав до свого активу 709–й матч. На той момент «королівський» клуб уже зняв усі питання про переможця, а у складі французів поле залишив давній партнер Рауля по нападу «Реала» — Фернандо Морієнтес. До речі, замість нього вийшов екс–«гірник» Брандао. Для гостей 150–й матч «на Європі» завершився розгромом — 3:0.

Перемогти Запоріжжя

Перемогти Запоріжжя

І чоловічий, і жіночий чемпіонати України з ручного м’яча вже набрали обертів, а представники сильної статі навіть встигли почати змагання й на міжнародній арені. Цього сезону на старт першості вийшло, як і планувалося, вісім команд. В еліті нашого чоловічого гандболу донецький «Політехнік» замінив киян з «Авіатора» — останню команду попереднього чемпіонату. Таким чином, у суперлізі тепер немає жодного столичного колективу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Роман Капітоненко: У Лондоні бокс для мене закінчиться

Роман Капітоненко: У Лондоні бокс для мене закінчиться

Успіхами українських боксерів як на професіональному, так і на любительському рівні зараз нікого не здивуєш, тож чи не всі звитяги наших спортсменів тепер сприймаються вболівальниками як належне. Те, що Україна є однією з найсильніших боксерських країн у світі, нещодавно підтвердила й національна збірна. На чемпіонаті світу в Мілані наші боксери здобули три медалі, в тому числі й історичне «золото».

Для героя цього інтерв’ю «срібний» здобуток в Італії став поки найвищим результатом у кар’єрі. І недарма керівництво Федерації боксу України зараз називає цього атлета одним із найсильніших у світі важковаговиків–любителів. Отже, знайомтеся: надія українського боксу та олімпійської збірної, надзвичайно скромна людина та просто щирий співрозмовник — Роман Капітоненко.

Всі статті рубрики