Дискусія з присмаком «Нафтусі»

Дискусія з присмаком «Нафтусі»

Цьогорічний Львівський міжнародний економічний форум, дев’ятий за рахунком, вирішили присвятити регіональним проблемам. Мабуть, щоб запрошеним було легше обговорювати головну ідею зібрання — «Як українським регіонам вийти оновленими з глобальної економічної кризи», — форум вирішили перенести з обласного центру у курортний Трускавець. Упродовж вчорашнього ранку відпочивальники з навколишніх санаторіїв здивовано спостерігали, як усі підходи до фешенебельного готелю «Ріксос» перекрили мовчазні чоловіки у чорних костюмах: до учасників дискусії і вчора, й сьогодні доєднувалися перші особи держави.

Убивство — справа родинна?

Убивство — справа родинна?

Несподіваний поворот стався у розслідуванні кримінальної справи про вбивство 33–річного прокурора Таращанського району Київської області Сергія Мрука: за підозрою в організації та виконанні замаху затримано помічника загиблого, а також його близького родича. Про це УНІАН стало відомо з поінформованих джерел у правоохоронних органах.

І мед, і м’ясо, і картопля

І мед, і м’ясо, і картопля

«До уваги гостей: ви можете взяти участь у тест–драйві міні–тракторів», — зустрічав приїжджих привітний голос із динаміків. Уже вдесяте село Чубинське, що на Київщині, прийняло «Київську осінь». Особливу увагу цьогоріч приділили насінництву: можна було купити і саджанці рослин, полуниці й посадкову картоплю. Однак і решти сільгосппродуктів було вдосталь. Пропонували скуштувати м’ясоковбасні, молочні, хлібобулочні й навіть кондитерські продукти.

«Сувенір» з Індонезії?

«Сувенір» з Індонезії?

У 39–річного уродженця Кіровограда, який тривалий час лікувався у київських лікарнях, таки виявили пандемічний штам вірусу грипу А Н1N1. Утім сьогодні чоловік не становить загрози для оточуючих — від нього неможливо заразитися грипом. Річ у тім, що від моменту госпіталізації до винесення остаточного вердикту лабораторії минув не один тиждень, і за цей час громадянин С. (звісно, завдяки допомозі медиків) устиг подолати «грипозну» інфекцію.

Щоб «зам’яти», маєте заплатити

Щоб «зам’яти», маєте заплатити

Таку інформацію розповсюдив Департамент зв’язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ. Не багато не мало, а саме — 400 тисяч американських доларів троє співробітників Головного управління МВС України в Донецькій області вимагали в жителя Донецька, щоб «зам’яти» карну справу, яку було порушено за фактом вчинення ним злочину.

Катерина на кістках

Катерина на кістках

Після рішучого спротиву низки громадських організацій голова Луганської обласної дер­жавної адміністрації Олександр Антіпов 29 вересня підписав розпорядження про зупинку спорудження скандального пам’ятника російській імператриці Катерині II у Луганську. Пам’ятник мали встановити у сквері Пам’яті на місці колишнього Гусинівського цвинтаря, який у 30–ті роки ХХ століття був місцем розстрілів та поховань репресованих комуністичним режимом мешканців Луганська. Окрім того, у сквері, де ще й розташовані пам’ятний хрест та меморіальний знак жертвам Голодомору, планували спорудити... розважальний центр.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики