Північні вектори «Національної»

Північні вектори «Національної»

Попри запевнення окремих членів наглядового за мовниками органу, останні події в Нацраді з питань телебачення і радіомовлення свідчать, що вона дедалі більше стає інструментом політичної гри у контексті майбутніх виборів Президента України.

На Апостольській землі

На Апостольській землі

Під час одноденного візиту до католицької столиці Віктор Ющенко разом із дружиною Катериною зустрівся з Папою Римським Бенедиктом XVI. Перед цим була зустріч із державним секретарем Ватикану Тарчизіо Бертоне, а також студентами та семінаристами Української Папської колегії — органу, який є найстарішим навчальним закладом Української греко–католицької церкви в Римі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Як побачиш наркомана — бий його, як таракана!..»

«Як побачиш наркомана — бий його, як таракана!..»

Не секрет: українців стомили політичні чвари, і всім хочеться якоїсь стабільності. У нас триває безперервний «Шустер live», і, на жаль, не тільки на телеканалі «Україна», а й у державі — Україні. Скільки разів ми кажемо, дивлячись у телевізор: «Та заспокойтеся!

«Ширвжиток» вузького вжитку

«Ширвжиток» вузького вжитку

Після кількох невдалих підходів Юлія Тимошенко та Віктор Янукович досягли–таки порозуміння. За даними «УМ», лідери двох найбільших політичних сил домовилися про створення коаліції та внесення змін до Конституції.

Всі статті рубрики