Дим вогнища як приправа

Дим вогнища як приправа

Нарешті! Весна порадувала по–справжньому теплими днями, попереду маячить аж чотири вихідні. Інакше як сприятливими умовами для виїзду на природу такий уже традиційний збіг обставин не назвеш. Свіже повітря, гарна компанія, м’ясо з вогню — ніщо не може зіпсувати настрій! За умови, якщо ви заздалегідь подбали про шашлики.

Шашлик по–вірменськи у хліб,

Шашлик по–вірменськи у хліб,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Спочатку по коментар про виїзди на природу ми звернулися до народного «шикидима» Віктора ПАВЛІКА. Співак цю справу любить, з компанією на шашлики виїжджає, як тільки випадає гарна погода. Місце дислокації — столичні Труханів чи Жуків острови та урочище Дубки у напрямку Кончі Заспи. Та лаврів умільця готувати шашлики Віктор не привласнює. Бо вони у їхній компанії багато років поспіль належать Анатолієві КАРПЕНКУ, продюсеру і чоловіку співачки Жанни Боднарук, до якого ми й звернулися, щоб вивідати шашличні секрети.

Шашлик по–абхазьки з–під пресу

Шашлик по–абхазьки з–під пресу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Щоб приготувати шашлик, як мене навчив товариш з Абхазії, треба не боятися цибулі, — каже «Фоззі», Олександр СИДОРЕНКО, вокаліст гурту «Танок на майдані Конго». — Бо треба вичавити сік з 2–3 кілограмів порізаного сльозоточивого овочу.

Всі статті рубрики