Кіно, шампанське, мрії

Кіно, шампанське, мрії

Голлівудських зірок часто запрошують стати «обличчям» якоїсь продукції — парфумів, косметики, одягу, ювелірних прикрас тощо. Дехто, як, наприклад, Джордж Клуні зі своїм «Мартіні», рекламує алкоголь. А от такий підходящий для асоціацій із «фабрикою мрій» продукт, як шампанське, досі не був пов’язаний із жодною кінозіркою. Та віднедавна своє кіношне «обличчя» має й знаменитий бренд елітного шампанського Mo?t & Chandon. Компанія вирішила запросити на цю роль одну з найпопулярніших молодих актрис, білявку (щоправда, днями вона перефарбувалася в каштановий) Скарлетт Йоханссон.

Добрий фахівець усім потрібен

Добрий фахівець усім потрібен

Два роки тому новозеландська поліція спільно з американським ФБР викрила злочинну групу з 30 осіб, які проникли у майже півтора мільйона комп’ютерів по всьому світу та викрали 20 млн. доларів із банківських рахунків. У липні минулого року суд засудив до різних термінів ув’язнення членів цього угруповання, але не його «мозок» — талановитого підлітка–хакера Оуена Тора Уокера.

Цяцька завдовжки 10 км

Цяцька завдовжки 10 км

Двоє братів–близнюків із Гамбурга — Фредерік и Герріт Брауни — створили найдовшу в світі іграшкову залізницю. Як повідомляє газета «Дейлі мейл», довжина колії становить 10 км, а сама залізниця розташувалася на території 1150 кв. м у передмісті Гамбурга — Шпайхерштадті. Вона відкрита для оглядин відвідувачами.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

2050–й рік.
— Діду, а ти пам’ятаєш тимошенківську кризу?
— Звичайно, онучку.
— А правда, що Ахметов тоді розорився і торгував на ринку пиріжками?
— Правда, онучку.
— А як же він знову став мільярдером?
— Він брав по десятці з тих, хто приходив на це подивитися.

Всі статті рубрики