День побачень: з мімозою і без часнику

День побачень: з мімозою і без часнику

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Костантіно Пассалаква — шеф–кухар київського ресторану «Пантагрюель». Знаний серед гурманів італійський профі погодився відповісти на кілька запитань «УМ».

А кухар–то «голий»

А кухар–то «голий»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Англійців прийнято вважати нікчемними кухарями. Але всюди є винятки. Джеймі Олівер — британський кухар, що вміє готувати, його кулінарне телешоу дивляться в Європі й Азії; загальний тираж його кулінарних книг, перекладених 11 мовами, вже сягнув 7–мільйонної позначки. У свої 33 він підкорив не лише домогосподарок і голлівудських зірок, а й британську королеву, яка нагородила кухаря рицарським титулом.

Вулкан з шоколаду і фантазій

Вулкан з шоколаду і фантазій

Чоловік на кухні — це круто. Мінімум метушні, ніяких істерик. Тільки впевненість і виваженість. Це не кухарка, яка взялася керувати державою. Це чоловік, який на своїй території за кілька годин може довершити справу до кінця. І так не лише один раз у рік — на Восьме березня. Удосконалюєш кулінарні здобутки, вигадуєш щось нове тільки тоді, коли практикуєш на кухні часто і з задоволенням.

Всі статті рубрики