Лиш пінгвінів налякали

Лиш пінгвінів налякали

Шукачі пригод часто навіть не здогадуються, наскільки серйозними можуть бути їхні пригоди. Не здогадувались про них і 68 пасажирів корабля «Оушн нова», серед яких були два українці та один росіянин. Вони вирушили в екзотичну мандрівку водами Антарктики, але закінчили її в полоні стихії.

По конфіскат — в інтернет

По конфіскат — в інтернет

На веб–сайті http://trade.informjust.ua є інформація про проведення аукціонів з реалізації майна, конфіскованого чи арештованого Державною виконавчою службою Мін’юсту. Він безплатний та доступний для кожного, кажуть у міністерстві.

І хто вам рятувальник?

І хто вам рятувальник?

Моряки з екіпажу захопленого піратами судна могли б відзначати новорічні свята в родинному колі, якби політики в Україні не створили численних перепон для їхнього повернення. Про це під час учорашньої прес–конференції в УНІАН заявив Сергій Бондарчук, гендиректор державної компанії «Укрспецекспорт», вантаж зброї якої перевозила «Фаїна». За словами чиновника, з боку держави було зроблено все необхідне для якнайшвидшого звільнення екіпажу і були всі підстави для повернення моряків уже через два місяці після захоплення.

Без п’яти хвилин терорист

Без п’яти хвилин терорист

Оперативну інформацію щодо функціонування в обласному центрі потужної лабораторії з виготовлення психотропних препаратів правоохоронці отримали від 25–річного запоріжця, котрий давно «сів на голку». Доставлений до відділку міліції, він назвав ім’я і традиційне місце реалізації метамфітаміну. Співробітники Управління з боротьби проти незаконного обігу наркотиків опрацьовували цей мікрорайон упродовж кількох днів і ночей, доки не вийшли на наркобарона і не зробили у нього контрольну закупку небезпечного синтетичного наркотику. Пійманий «на гарячому», молодик, врешті–решт, почав давати свідчення: зізнався, що «зілля» — його продукт, назвав і місце дислокації своєї лабораторії.

Потерпілою визнано Україну

Потерпілою визнано Україну

Як неодноразово писала наша газета, внаслідок цього вибуху загинули 23 людини, а потерпілими визнано аж 481. Проте керівники ВАТ «Дніпрогаз» потрапили під амністію, що викликало незадоволення з боку потерпілих. Поряд із цим багато хто звернув увагу на те, що суд так і не встановив причину страшного вибуху. Водночас із процесом, на якому розглядали кримінальну справу зі звинувачення керівників «Дніпрогазу», у Господарському суді Дніпропетровської області проходив ще один. Тут позивачем виступала вже дер­жава. А відповідач той самий — «Дніпрогаз».

Служу львів’янам!

Служу львів’янам!

Із учорашнього дня спокій вулиць столиці Галичини, крім суто міліцейських патрулів, оберігатимуть і солдати внутрішніх військ. Як повідомив «УМ» начальник групи зв’язків із громадськістю управління Західного командування Внутрішніх військ Вадим Голуб, відтепер місто пильнуватимуть близько 140 вояків зі службовими собаками. Крім звичайних, «піхотних» патрулів, військові відловлюватимуть порушників і на автомобілях. Введення посиленого патрулювання зумовлене стрімким збільшенням вуличного «гоп–стопа», котрому міліція просто не дає ради. Статистичні зведення Міністерства внутрішніх справ рясніють щоденними повідомленнями про «відкрите заволодіння особистим майном громадян», себто — банальним грабежем.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прокурор — під прицілом!

Прокурор — під прицілом!

Криміналітет нахабніє з кожним днем: у вівторок увечері від пострілу невідомого кілера постраждав черговий правоохоронець, але не полковник міліції, як нещодавно у Дніпропетровську, а ще вищого рангу. Заступник начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Василь Карман вочевидь народився «у сорочці» — незважаючи на кулю в голові, яку позавчора витягли медики, йому вдалося вижити, й нині він перебуває у реанімаційному відділенні Київської обласної лікарні. Крім того, він нібито мав тілесні ушкодження (ножові порізи), але в прес–службі не уточнюють характер цих ушкоджень. Мовляв, обставини події будуть з’ясовані під час проведення розслідування.

Всі статті рубрики