Титанічна Серена

Титанічна Серена

Цьогорічний старт серії турнірів «Великого шолома» став надзвичайно вдалим для сестер–американок Уїльямс. Спочатку на хардових кортах «Мельбурн–парку» вони відчули смак перемоги в парному розряді, а потім настала черга молодшої з них, Серени, тріумфувати в одиночному. Якщо прослідкувати за перемогами американки в Австралії, то виходить, що всі свої титули вона здобувала тут у непарні роки, починаючи з 2003–го. Нинішній сезон підтвердив тенденцію.

Зима — не час відпочивати

Зима — не час відпочивати

Нерідко до зимових змагань у приміщеннях фахівці та й деякі легкоатлети ставляться зневажливо. Можливо, через те, що їм не вдається демонструвати в манежах «швидкі секунди» та «великі метри». Загалом же під дахом представники «королеви спорту» встановили чимало досягнень, які іноді навіть перевершують рекорди на «відкритому повітрі».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зі школярів — у студенти

Зі школярів — у студенти

Турнір у голландському містечку Вейк–ам–Зеє веде свою історію з 1938 року. Щоправда, до 1968–го його проводили в іншому місті — Бевервійку, але свої традиції він зберігає вже 71 рік поспіль. На узбережжі Північного моря традиційно збираються найкращі шахісти з усього світу. Причому бажаючих взяти участь стільки, що організаторам доводиться розподіляти їх за рейтингом на три групи — А, В, С.

Всі статті рубрики