Мародери у краватках

Мародери у краватках

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Незважаючи на активізацію зусиль правоохоронців із притягнення до кримінальної відповідальності посадовців, що не проти підзаробити на людському горі у постраждалих від повені регіонах, останніх досі вистачає. Чергових мародерів у чиновницьких краватках «вирахували» правоохоронці Прикарпаття. Так, на нещодавній нараді в Івано–Франківську, яку особисто провів Генеральний прокурор Олександр Медведько за результатами перевірок в областях, що постраждали внаслідок липневої повені, було оприлюднено цікаві дані.

Земля з–під коліс

Земля з–під коліс

У Черкасах розгорається земельний скандал. Майже 300 городян, які мешкають у мікрорайоні Митниця і є членами громадської автостоянки на розі вулиць Гагаріна та Героїв Дніпра, звернулись із заявою до Придніпровської прокуратури міста. Річ у тім, що розташовану поруч із міською каналізацією земельну ділянку площею 30 соток, якою мешканці мікрорайону користувалися з дозволу Придніпровської райради 18 років, передано київському підприємству з іноземними інвестиціями «Білла–Україна».

Феміда протверезіє?

Феміда протверезіє?

Із 6816 водіїв, яких цього року на Полтавщині співробітники Державтоінспекції затримали за кермування транспортними засобами в нетверезому стані, тільки 2545 позбавлено водійських прав за рішеннями судів.Більшість же моторизованих пияків відбулася штрафами і продовжує «вишивати» на своїх металевих конях.

Всі статті рубрики