НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Повернення кораблів–убивць?

Повернення кораблів–убивць?

Судна Чорноморського Флоту Росії, які брали участь у морській блокаді Грузії, із затримками повертаються до Севастополя. Учора до Севастопольської бухти прийшло перше із них — малий ракетний катер «Міраж». Про захід свого судна на територію України, а також про озброєння і присутніх на борту командування ВМС РФ попередило українську сторону за 72 години, згідно з новим порядком пересування ЧФ РФ.

Нова коаліція — панацея?

Нова коаліція — панацея?

Верховній Раді зокрема й Україні загалом потрібна нова коаліція, вважає лідер Партії регіонів Віктор Янукович. «Стан економіки дуже поганий, а зростання цін зменшило доходи населення, — наголосив керівник тіньового Кабміну на вчорашній прес–конференції. — Тому треба посилювати склад уряду, прибрати звідти популістів, інтриганів, тих, хто створює негативну ситуацію в галузях». При цьому Янукович зазначив, що не має на увазі, ніби в уряді немає фахівців, але «на кожного треба подивитися уважно, а для цього потрібна нова коаліція».

Україна — Росія: проблемні сторінки…

Україна — Росія: проблемні сторінки…

До офіційного початку передвиборчої президентської кампанії ще залишається майже рік, а в Україні вже повторюється сценарій 2004 року, коли у вибори Президента України активно втручалися зовнішні сили. Про це попереджає заступник голови президентського секретаріату Андрій Кислинський. «Сьогодні в Україні російськими політичними колами створюється організаційна база для реваншу політичних сил та ідей, що програли чотири роки тому», — ідеться в заяві Кислинського, поширеній прес–службою Президента.

Небезпечна сімка

Небезпечна сімка

Служба безпеки України почала перевіряти матеріали, передані їй секретаріатом Президента після заяви заступника голови СП Андрія Кислинського про нібито антидержавну змову Прем’єр–міністра Юлії Тимошенко з Росією. Як повідомив у розмові з журналістами в. о. голови СБУ Валентин Наливайченко, його відомство проводить перевірку «винятково в тій сфері, де законом відведені наші повноваження». Йдеться про обороно­здатність, енергетичну безпеку і «вирішення всіх питань, визна­чених РНБО у сфері безпеки».

Всі статті рубрики