П’ЄДЕСТАЛ

П’ЄДЕСТАЛ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Дівчата гиги–гага», ви — наше золото!

«Дівчата гиги–гага», ви — наше золото!

Після п’ятого дня Олімпіади, який виявився «урожайним» для наших спортсменів (ще б пак — одразу три «бронзи»), від українських олімпійців очікували нових здобутків. Сподівалися, зокрема, на дзюдо та греко–римську боротьбу. Вірили у вдалий виступ жіночої команди шаблісток. Ще зовсім нещодавно ця четвірка фехтувальниць стала срібною призеркою чемпіонату Європи в Києві, тож українські вболівальники сподівалися принаймні на якусь медаль у їхньому «виконанні».
Незадовго до Ігор у Пекіні головний тренер української фехтувальної збірної Вадим Гутцайт в інтерв’ю «УМ» сказав про Оленку Хомрову, Олю Харлан, Галю Пундик та Олю Жовнір такі слова: «Вони просто дівчата «гиги—гага». Хочеться, щоб вони більше повірили в себе й підросли. Аби на Олімпіаді вийшли на доріжку й усіх порвали».
Найстаршій із них — Хомровій — 20 років. Наймолодшій — Харлан — лише 17.
Але вони підросли і порвали. Саме ці юні дівчата–шаблістки вчора поповнили скарбничку нашої збірної першою медаллю найвищого ґатунку.

Подвійний удар України

Подвійний удар України

«Я хотів би вибачитися перед уболівальниками за ту гру, що ми показали. Ми просто обіср...лися. Більше сказати нічого», — так відреагував півзахисник московського «Спартака» Володимир Бистров на прохання кореспондента сайту «Чемпіонат.ру» прокоментувати результат матчу з київським «Динамо». 4:1 — такої переконливої перемоги віце–чемпіона України над віце–чемпіоном Росії на стадіоні «Лужники» не очікував ніхто. Тренер «червоно–білих» Станіслав Черчесов не хоче йти у відставку, а каже, що «триматиме удар» і спробує реабілітуватися у матчі–відповіді. Хоча новий гендиректор «Спартака» Валерій Кармін наполягає саме на звільненні наставника.

Всі статті рубрики