ФУТБОЛЬНА МОЗАЇКА

15.08.2008

Трансфер

Півзахисник «Удінезе» Роман Єрьоменко — 21–річний громадянин Фінляндії й Росії, уродженець Москви — став гравцем київського «Динамо». Футболіст уже пройшов медобстеження в новому клубі, повідомляє сайт www.sports.ru.

Після виступів у Фінляндії Єрьоменко переїхав в Удіне в 2005 році, однак зіграв за «Удінезе» тільки шість матчів і в січні 2007–го був переданий в оренду до «Сієни» (там провів 11 ігор). У збірній Фінляндії дебютував у 2007 році.

Роман — син радянського футболіста Олексія Єрьоменка, відомого за виступами в «Ростсільмаші», СКА (Ростов), московські клуби «Спартак», «Торпедо» й «Динамо», фінські «Яро» й ХІК, норвезький «Тромсе». Його старший син Олексій грає в раменському «Сатурні».

Штрафні санкції

За порушення регламенту всеукраїнських змагань із футболу серед команд прем’єр–ліги та завдання шкоди бренду «Епіцентр — чемпіонат України з футболу» дисциплінарний комітет зобов’язав клуб «Дніпро» (Дніпропетровськ) перерахувати штраф на суму 15 тис. доларів у гривневому еквіваленті.

Росія

Прем’єр–ліга. Пере­несений матч. «Зеніт» — «Терек» — 3:1 (Забавник, 16 (у свої ворота); Зирянов, 36; Текке, 52 — Панку, 47; зенітівець Тимощук пропускав гру через дискваліфікацію).