Святий Володимир ­— українцям світу

Святий Володимир ­— українцям світу

20 серпня у столичному «Українському домі» розпочнеться IX Конгрес Світового конгресу українців, що триватиме три дні. За словами голови оргкомітету Марії Шкамбари, основна мета заходу — обрати нового президента і спланувати роботу на наступні п’ять років. На сьогодні СКУ очолює відомий діаспорний діяч Аскольд Лозинський — доктор права, який мав досвід роботи у різних українських організаціях Америки.

Торг із престижем!

Торг із престижем!

Сорочинський ярмарок—2008, що відкрився вчора на Полтавщині, відбувається під егідою 200–ї річниці від народження Миколи Гоголя. Саме всесвітньо відомому письменникові мають завдячувати Великі Сорочинці своєю популярністю — тут, у будиночку, який на початку XIX століття належав відомому тоді на Миргородщині лікареві Трохимовському, і народився майбутній письменник. Згадка про Сорочинці й місцевий ярмарок згодом з’явилася у повісті митця.

«Бутік» для першокласника

«Бутік» для першокласника

У спеціально напнутих вуличних павільйонах поряд зі столичним ЦУМом, що на Хрещатику, пропонують шкільну форму на будь–який смак. Дещо скромніший вибір канцелярського приладдя та портфелів. Шкільні комплекти для дітей — здебільшого українського виробництва у традиційних бордових, темно–зелених, темно–синіх та сірих кольорах.

Не моделі — просто звірі!

Не моделі — просто звірі!

У Києві триває завзята боротьба з незаконним фотографуванням із тваринами. Лише минулого року міліція склала близько 20 протоколів на порушників, які використовували диких тварин із корисливою метою.

Новосілля для пітона

Новосілля для пітона

У звіринці нові поселенці — 80 видів екзотичних тварин, серед яких змії, пітони, крокодили, ящірки, черепахи, павуки, скорпіони, жуки, тарантули і жаби. Заселили сюди ще й комах–палочників, котрі здатні замасковуватися під колір гілок.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики