НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Луценка «прорвало»

Луценка «прорвало»

Учора міністр внутрішніх справ Юрій Луценко провів украй скандальну прес–конференцію (рівня заяв Олександра Зінченка у вересні 2005 року). У всіх «бідах» України міністр так само обвинуватив оточення Президента, тільки тепер під «роздачу» потрапили не Порошенко і Ко, а керівник Банкової Віктор Балога. Не шкодував критики Юрій Луценко і на адресу Віктора Ющенка. Він вважає позицію Президента щодо посилення конфронтації з Прем’єром згубною для країни.

«Ми не звірі. Звірі вони»

«Ми не звірі. Звірі вони»

На першу прес–конференцію в статусі переможця київських виборів Леонід Черновецький прийшов усміхненим, закинувши через плече піджак, — як на рекламних бігбордах. Журналістів знову попросили не фотографувати мера з лівого боку — це йому не подобається. Найперше міський голова висловив задоволення, що «відбулися великі зміни в поглядах киян і в розумінні, що є правда, а що ні». Черновецький поскаржився, що ця кампанія була дуже брудною. «Щодня я прокидався з думкою, що мене заарештують. Це робилося не зовсім, на мою думку, психічно здоровим паном — Луценком. Мені не подобається, коли зловживають своїм становищем. Я навіть відчув себе трохи героєм».

Піраміди знаєш? Також ми збудували

Піраміди знаєш? Також ми збудували

Епопея з доларом в Україні нагадує трагіфарс: поки Рада та правління головного фінансового регулятора публічно з’ясовують стосунки, ніхто в державі не знає, скільки фактично вартує наша грошова одиниця. Позавчорашнє вечірнє засідання Ради НБУ також не розставило крапки над «і». Новий офіційний курс — 4,85 — ніяк не вписується в основні принципи грошово–кредитної політики, затверджені Радою Нацбанку, які передбачали, що в нинішньому році курс гривні не вийде за межі 4,95—5,25. Голова Ради НБУ Петро Порошенко заявив журналістам, що вони отримали пропозиції від правління банку на тему «Яким мав би бути новий валютний коридор?». Рада вивчатиме ці документи два тижні й уже тоді ухвалить остаточне рішення.

Всі статті рубрики