Приїжджайте на Буковину, прилітайте, люди добрі

Приїжджайте на Буковину, прилітайте, люди добрі

До вересня цього року в міжнародному аеропорту «Чернівці» проведуть реконструкцію злітної смуги. Приводом для неї стало наближення святкування 600–річчя міста. «Реконструкцією злітної смуги займатиметься херсонська фірма, яка вже завезла техніку. Зараз у нас дощ, але в травні аеропорт закриють у зв’язку з роботами. І вже наприкінці літа чи у вересні планують завершити реконструкцію, яка дасть можливість «Чернівцям» приймати літаки всіх класів», — розповів «УМ» радник міського голови Володимир Килинич.

Фатальна посадка Мі–8

Фатальна посадка Мі–8

За повідомленням Посольства України у Королівстві Норвегія, аварії зазнав гелікоптер російського тресту «Арктикуголь» Мі–8. Як учора повідомляла «УМ», нещастя трапилось 30 березня поблизу населеного пункту Баренцбург (архіпелах Шпіцберген). За інформацією Міністерства закордонних справ України, на момент приземлення гелікоптера в районі видобутку вугілля біля селища Баренцбург через несприятливі погодні умови повітряне судно віднесло на розташований неподалік ангар — і воно упало.

Чий герой крутіший?

Чий герой крутіший?

Остання сесія Луганської міськради, яка сама по собі була несподіваною (раніше по понеділках їх ніколи не проводили. — Авт.), подарувала місту кілька резонансних подій. Наприклад, депутати проігнорували протест прокурора і таки проголосували за скандальне рішення про відведення десяти гектарів лісових насаджень на околиці міста під будівництво гіпермаркетів «Метро–2» (перше «Метро Кеш енд керрі» вже другий рік працює. — Авт.) та «Епіцентр». Свого часу перспектива вирубки півстолітнього дубового гаю зворушила Президента, і той обіцяв запропонувати власникам компанії відмовитися від проекту, якщо не буде знайдено іншого, менш екологічно небезпечного, виходу. Тепер, очевидно, справу вирішуватиме суд, оскільки луганські лісники вважають виділену територію своєю і стверджують, що мають відповідні документи.

Поїдуть усі!

Поїдуть усі!

Подорожувати Україною на Великдень буде просто. За повідомленням прес–служби «Укрзалізниці», на свята Одеська залізниця вже призначила на маршрут два додаткові потяги №291/292 «Херсон — Київ» та №564/563 — 520/519 «Одеса — Сімферополь».

Десять гривень у день сміху

Десять гривень у день сміху

Сталася «знакова» подія — уряд збільшив наші фінансові статки, піднявши мінімальну платню з 515 до 525 гривень. Віднині ми зможемо придбати додатково в магазині десяток яєць, доплативши 1,5 гривні, пляшку олії або купити за базарною ціною сім рулонів туалетного паперу марки «Обухівський». Підвищення передбачено в Законі України «Про Державний бюджет на 2008 рік і про внесення змін до деяких законодавчих актів держави».

Відстояти американську мрію

Відстояти американську мрію

До уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни Карпачової звернулося подружжя Ігоря й Галини Скрижевських із проханням захистити їх право мешкати в США. Минулого року їх депортували в Україну на тій підставі, що вони нібито є її громадянами, хоч самі Скрижевські це заперечують, повідомляє донецьке інтернет–видання «Остров».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сміх від душі

Сміх від душі

1 квітня почалося в Одесі відкриттям міні–пам’ятника Ільфу та Петрову. На церемонії в саду скульптур Літературного музею донька знаменитого гумориста Олександра Iльф заяви

«Крокодилячий стрес»

«Крокодилячий стрес»

На подання кримінальної поліції Гонконга порушено кримінальну справу проти капітана китайського балкара «Яохай». Наразі судно і його команда знаходяться під арештом, і членів української комісії з рослідування інциденту до спілкування з екіпажем «Яохая» не допускають.

Всі статті рубрики