Будуємо «нахрапом»

Будуємо «нахрапом»

Учора вдосвіта, о 4.30, близько трьох десятків людей у камуфляжній формі пересунули на проїжджу частину легкове авто, у якому були протестувальники проти незаконного будівництва на території лікарні, що блокувало в’їзд на майданчик для вантажівок із будматеріалами, повідомляє «Українська правда». На місце машини заїхав «КамАЗ», за допомогою якого через паркан передали стрілу для крана. Сергій Мельниченко, власник легковика і керівник пікету, стверджує, що це були охоронці забудови. За словами Мельниченка, в результаті проробленої «камуфляжниками» операції його авто було пошкоджене.

Велике кільце

Велике кільце

Учора міністр транспорту та зв’язку Йосип Вінський разом із головою Київської обласної державної адміністрації Вірою Ульянченко та проектними організаціями у своєму відомстві провів презентацію будівництва Великої кільцевої дороги навколо Києва.

Лишаємось у Косові?

Лишаємось у Косові?

Сьогодні відбудеться засідання Ради нацбезпеки та оборони, на якому спеціалісти МВС, Міноборони та МЗС нададуть свої висновки і пропозиції, на основі яких РНБО і має прийняти рішення щодо участі України у миротворчих операціях ООН у Косові. Втім учора пристрасті щодо Балкан вирували у Верховній Раді. Перед депутатами виступив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який щойно повернувся з Косова, де відвідав поранених українських миротворців у Пріштині та місце дислокації нашого контингенту в Гнилянах.

Команда: «Відбій!»

Команда: «Відбій!»

Сьогодні Київський районний суд Харкова спробує розставити всі крапки над «і» у резонансному протистоянні обласного управління СБУ та харківської мерії. Матеріали, отримані Службою безпеки під час дослідної перевірки та процесуальних дій у рамках розслідування кримінальної справи про розтрату чиновниками майже 2,5 мільйона гривень, правоохоронці передали на розгляд слуг Феміди. Як повідомляє прес–служба СБУ, це було зроблено для того, аби зняти політичні спекуляції навколо харківських подій, і задля «сприяння роботі органів харківської міської влади». До речі, саме Київський райсуд у розпалі скандалу заборонив правоохоронцям проводити в мерії слідчі дії, після чого вони залишили приміщення міськради.

Вернись, я все пробачу!

Вернись, я все пробачу!

У Київській прокуратурі не відкидають можливості, що у випадку повернення головного учасника скандальної травневої аварії в Україну його можуть визнати невинним. «Бажано, щоб Калиновський був тут і дав свідчення, тоді б ми могли провести експертизи, а потім зробити висновок — висувати йому звинувачення чи закрити справу», — заявив заступник Генпрокурора, головний прокурор Києва Євген Блажівський.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики